Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok kapcsolat szempontjából, ha egy nő nem éppen házias?
Figyelt kérdés
2017. jún. 2. 12:17
1/20 anonim válasza:
Kizárónak nem nevezném, de ezen azért változtatni kellene. Méghozzá együttesen!
3/20 anonim válasza:
Nem, inkább úgy mondanám, hogy legyen rá vevő. Pont úgy, mint a férfi. A háztartási munka nem csak a nő feladata manapság, én ezt inkább úgy fognám fel, hogy lehessen a nővel megegyezni abban, hogy ki mit lát el otthon, egyáltalán legyen igénye neki egy igényesen elkészített étel vagy tiszta otthon. A párja jó esetben segít ebben és megoszlanak a feladatok.
4/20 anonim válasza:
Mit jelent a házias? Mert én nem jellemezném magam háziasként, ennek egyetlen oka, hogy nem főzök. De mivel szobalány nincs, minden mást megcsinálok.
5/20 anonim válasza:
Számomra teljes mértékben irreleváns.
6/20 anonim válasza:
Hol nem házias? Konyhában, vagy a hálószobában? Az, nem zavar. ha a konyhába csak látogatóként tér be.
7/20 anonim válasza:
Természetesen nem csak a nő dolga, hogy főzzön és takarítson, de az marha gáz, ha sosem csinálja. Ha már én 21 éves férfi létemre képes vagyok megfőzni magamra, egy nálam idősebb nőnek ez ne okozzon már gondot. Persze az más tészta, ha egész nap dolgozott, és hazaérve semmi ereje.
8/20 anonim válasza:
#3 hozzáállása normális.
Egyébként én sem vagyok házias, sőt... De megcsinálom, ha a másik is képes ugyanannyira kivenni a részét, és nem tőlem várja a megoldást.
Viszont az ágyban nem kell könyörögni. Ha tudja a dolgát, sose utasítom vissza.
9/20 anonim válasza:
Nálam elvárás hogy : ANNYIRA LEGYEN HÁZIAS MINT ÉN ! na jó egy hajszállal legyen háziasabb legalább elméletben. Tudja mit hogy kell csinálni, tudjon tanácsot adni. Nagyon durva lenne,ha ehetetlen ételt főzne, nem tudná mit mivel kell mosni...
10/20 anonim válasza:
Nekem jó ha házias, de jó az is ha naponta jön valami csini bejárónő, ő meg megfinanszirozza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!