Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kizáró ok kapcsolat szempontjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kizáró ok kapcsolat szempontjából, ha egy nő nem éppen házias?

Figyelt kérdés
2017. jún. 2. 12:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Rövid távon nem érdekes, de akivel évtizedekig együtt él valaki, gyerekek lesznek, közös ház egyebek, ott már nem szeretnék egy tudatlan ám igen divatos megjelenésű nővel együtt élni, én elvárom egy tartós kapcsolatban, hogy legyen képben a dolgokkal.

Nem is a tisztaság meg takarítás miatt, inkább az egészséges ételek elkészítése, én nem fogok gyorskaját enni egész életemben, csak mert van egy nő aki nem tud főzni. Teszem hozzá, hogy vegyszermentes zöldséget, gyümölcsöt termesztgetek, gyógyszermentes baromfi is van, szóval én is teszek ehhez hozzá.

2017. jún. 2. 14:27
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Magadnak is meg tudod csinálni az egészségeset, nem?
2017. jún. 2. 14:32
 13/20 anonim ***** válasza:
12 -es. Éppenséggel meg tudom, de ha én keresem a pénz nagy részét - mérnök vagyok - én térkövezek, kerítést építek, járdát csinálok, én vágom össze a fát, én rotálom a kertet, én etetem az állatokat, én indítom el a gyereket iskolába, én vagyok otthon amikor hazajön, intézem az autókat, itthon mindent a ház körül, hát ne sértődjön meg senki de nem örülnék neki, ha a párom meg azt mondaná ő meg egy kaját se tud csinálni. Szerencsére nincs is ilyen.
2017. jún. 2. 15:31
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

Hála az égnek nem akarok gyereket és saját lakásban lakom, nem olyan helyen, ahol naponta járdát kell csinálni.

Így akkor már nem kell egy másik felnőttet etetnem?

2017. jún. 2. 15:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem tulajdonképpen semmit se kell csinálni, le kell feküdni és meg se kell mozdulni. Én is megtehetném, de eszem ágában sincs.
2017. jún. 2. 15:51
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

És te a fa$zodon kívűl mit teszel bele a dolgokba?

2017. jún. 2. 15:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Abszolúte kizáró ok.

Mivel én olyan nőt még nem láttam, aki "nem házias", ellenben prompt megcsinálja a férfireszortot. Ha meg semmit se csinál, akkor köll a kutyának a lusta dögje.

2017. jún. 2. 18:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Na és egy panelban mi a férfireszort?
2017. jún. 2. 19:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi legyen, szivem? :)
2017. jún. 2. 19:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Én főzök, mosok, mosogatok. Takarítani, rendet rakni a párom szokott. Szerintem ez így fair... Nem tudom, egy panelban mégis milyen reszortokra gondoltál...
2017. jún. 2. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!