Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az akit az alacsonysága miatt elutasítanak?
Bakker en nő vagyok engem is simán lecserélnek vmi magasabb gazellákra is.
Én nem ezert sírok.
Hanem hogy a pasiknak mintha nem lenne szive.
En ha szeretek vkit az olyan ha van tole szebb jobb én lesz.rom azt is hogy van tőle szebb jobb.
Es én ezt soha nem kapom vissza.
4
Ne általánosíts! Lehet akit szeretet csak az szívtelen.
Ja meg olyanok hogy mégcsak szebb jobb se kell legyen a másik. Ha rondább nyomibb akkor is félred.gnak ha tehetik.
Én meg alit találok olyat aki tetszik egyaltalán vagy normális!
Amig pasibol csak egyet is ugy kell keresni mint tűt a szénakazalban akivel majd nem szívod meg, addog a pasiknak 100 ból 100 nő jöhet!
6
Lehet nagyon válogatsz.
7
Mi az hogy nem alacsony? Lefogadom elmegyek akármelyik középiskola előtt a tanítási idő végénél, akkor a gyerekek többsége magasabb lesz tőlem!
Nézőpont kérdése! Ha valaki keres 209 ezret annak a 500 ezres is “gazdag”. Ha valaki meg 400 at keres, az egy diplomás 700 at kereső nő szemében meg egy proli csöves lesz.
Lol. A Férjem pont ennyi, én 168 cm vagyok és számomra ő egyáltalán nem alacsony! Előttem több kapcsolata volt..
Nem lehet mindenki 2m magas.
Sajnos ez egy olyan dolog, amit plasztikai műtéttel sem lehet korrigálni (max. 2-4cm, úgy hogy szépen eltörik mindkét lábadat és rengeteg szenvedéssel, több hónapos lábadozással jár). Ez van. Vannak nálad jóval alacsonyabb férfiak is. Barátnőm párja pl. 165cm.
Szerintem téged nem a magasság miatt utasítanak el, hanem azért, mert érzékelik a messziről áradó komplexusaidat, ami eléggé lelombozza a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!