Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet az akit az alacsonys...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet az akit az alacsonysága miatt elutasítanak?

Figyelt kérdés
Nem változtatható tulajdonság.

#rajt #alacsony férfi #áldozat #Nem adonisz #Magány ,gonosz nők #Nem tehet róla
tegnap 11:13
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
79%

Lol

Azt hittam olyan 160cm korul vagy 🤣

Na az mar alacsony... De te magas vagy...

tegnap 11:56
 22/38 anonim ***** válasza:
32%
Nehogy már a 178 cm-hez a 88 kg kövér legyen. Én 175 cm-hez vagyok 90 kg aki akarja küldök képet de kétlem hogy bárki is kövérnek nézne majd.
tegnap 12:02
 23/38 anonim ***** válasza:
51%

22.

De bizony dagadt vagy. A 178-nál, ha több vagy, mint 78 kg, akkor dagadt vagy.

tegnap 12:04
 24/38 anonim ***** válasza:
33%
23 Ok, akkor dagadt vagyok, legalábbis így látatlanban :D
tegnap 12:08
 25/38 anonim ***** válasza:
62%

15% testzsír felett kövér vagy. A mai világban minimális követelmény, hogy egy pasinak kockahasa legyen.

Az átlag fiatal, terembe járó szálkás pasi ennél sokkal jobb kinézetet produkál, szóval ha megütöd a minimumot, attól még nem biztos, hogy lehet csajod!

Nézd meg a filmsztárokat, akik után a nők nyála csorog. Hájas disznó egy sincs köztük...

tegnap 12:11
 26/38 anonim ***** válasza:
34%

Ember, 178 cm átlag magasság ezt te is tudod.

Biztos hogy nem ez a probléma.

Előnytelen nyomi a fejed, vagy pedig kövér vagy (esetleg mindekettő).

tegnap 12:20
 27/38 anonim ***** válasza:
27%

25.

A nők helyzete sem jobb, tőlük is brutális dolgokat várnak el. Valószínűleg ez a média hibája, minden woke meg testelfogadós mantra ellenére a menő csávó = C Ronaldo alkata, jó csaj = akármelyik modell alkata (ott többféle is van, de mind kb. elérhetetlen)

tegnap 12:36
 28/38 anonim ***** válasza:
54%
170 cm alatt szamit alacsonynak valaki. Illetve az a zavaro,ha a nonel alacsonyabb. Nem kerek privatot.
tegnap 12:38
 29/38 anonim ***** válasza:
49%
Én csak vagyok és 160 cm, én is alacsony vagyok, mindig irigykedtem a magas lányokra, meg hosszú combjuk volt, szexisek voltak, és jobban eloszlott rajtuk minden plusz kiló is, míg rajtam az is meglátszik, ha ránézek egy szelet kenyérre. Elkezdtem edzeni, és formás lenni, de sajnos diétával kell éheztetnem magam, hogy kinézzek valahogy. Az a baj, hogy a kinézet a lényeg, bármennyire is lehet kedves, tanult, jószívű, a külső az, ami először feltűnik bárkinek. Nekem is nehéz, mégsem érdekel senkit.
tegnap 13:04
 30/38 anonim ***** válasza:
82%

" #Körülmények áldozata #Nem adonisz #Magány ,gonosz nők #Nem tehet róla "

:D:D:D:D:D:D K*rva nagy. XD

tegnap 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!