Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az akit az alacsonysága miatt elutasítanak?
Már megint egy baromság.
A 178 cm a legtöbb nőnek tökéletesen megfelel.
Nálad nem a magasságod lesz a probléma, nem amiatt nem találtál még nőt.
Csak számodra ha tükörbe nézel, vagy elgondolkodsz az értékeiden, ezt látod a legnagyobb hátránynak.
Én a fejemet az arcomat látom hátránynak. Én lemondanék 5 cm magasságról ha jóképű lehetnék cserébe.
Ahol a dal is írja!
"Hej kérdező, kérdező
MIÉRT NEM NŐTTÉL NAGYOBBRA?!
Dunáról fúj a szél..."
Amúgy ha vékony vagy, senkit sem érdekel a magasságod. Csak az alkat számít, a magasság nem.
15
Te mekkorára nőttél? Bagoly mondja ? 😒
Jah csak mivel nem vagyok vékony..
9 en valogatok nagyon? Mikor még igy is köcsögökbe futottam csak akik csalnak lépnek?
Pont hogy még ennél is jobban kell szűrni!
A 178 cm az tök átlagos magasság, úgyhogy nem vagy alacsony.
Én 165 cm "magas" pasi vagyok és mindig minden nő elutasított akinél valaha próbálkoztam. Pár éve már elfogadtam, hogy a nők szerint én selejtes hulladék vagyok és egyedül kell élnem aztán megdöglenem valamikor.
Boldog Karácsonyt!
16.
Mérőhelytől függően 188-189. Sosem éreztem semmilyen pozitív elbírálást ismerkedéskor emiatt. Több hátrányt érezek az alkatomból kifolyólag, mert az a lényeg. Lehetsz 250 centi magas vagy csak 120, akkor is vékonynak kell lenni, kockáshas, kiugró bordák, széles vállak, gizda karok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!