Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet az akit az alacsonys...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet az akit az alacsonysága miatt elutasítanak?

Figyelt kérdés
Nem változtatható tulajdonság.

#rajt #alacsony férfi #áldozat #Nem adonisz #Magány ,gonosz nők #Nem tehet róla
tegnap 11:13
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
70%

Már megint egy baromság.

A 178 cm a legtöbb nőnek tökéletesen megfelel.

Nálad nem a magasságod lesz a probléma, nem amiatt nem találtál még nőt.

Csak számodra ha tükörbe nézel, vagy elgondolkodsz az értékeiden, ezt látod a legnagyobb hátránynak.

Én a fejemet az arcomat látom hátránynak. Én lemondanék 5 cm magasságról ha jóképű lehetnék cserébe.

tegnap 11:32
 12/38 anonim ***** válasza:
55%
178 cm egyáltalán nem alacsony. Csak jó arra fogni miért nincs sikered.
tegnap 11:34
 13/38 A kérdező kommentje:
Vékony se vagyok. Az is baj lehet. 88 kg vagyok. De itt a gyakorin azt olvastam hogy a msgasságomhoz 65-70 kgnak kellene lennem.
tegnap 11:37
 14/38 anonim ***** válasza:
36%
Mivel azt írtad, hogy nem vagy vékony így 100% van rajtad fölösleges és le kéne ja adnod legalább 5-10 kilót és tartani a súlyt.
tegnap 11:38
 15/38 anonim ***** válasza:
53%

Ahol a dal is írja!

"Hej kérdező, kérdező

MIÉRT NEM NŐTTÉL NAGYOBBRA?!

Dunáról fúj a szél..."

Amúgy ha vékony vagy, senkit sem érdekel a magasságod. Csak az alkat számít, a magasság nem.

tegnap 11:43
 16/38 A kérdező kommentje:

15

Te mekkorára nőttél? Bagoly mondja ? 😒

Jah csak mivel nem vagyok vékony..

tegnap 11:46
 17/38 anonim ***** válasza:
36%
Vannak nők akiknek tetszenek a mackós férfiak. De ha rajtad 10+ kg súlyfelesleg van te már kövér vagy. Persze akadhat talán 1-2 nő akinek így is kellenél. Na de neked tetszenének?
tegnap 11:51
 18/38 anonim ***** válasza:
36%

9 en valogatok nagyon? Mikor még igy is köcsögökbe futottam csak akik csalnak lépnek?

Pont hogy még ennél is jobban kell szűrni!

tegnap 11:52
 19/38 anonim ***** válasza:
26%

A 178 cm az tök átlagos magasság, úgyhogy nem vagy alacsony.

Én 165 cm "magas" pasi vagyok és mindig minden nő elutasított akinél valaha próbálkoztam. Pár éve már elfogadtam, hogy a nők szerint én selejtes hulladék vagyok és egyedül kell élnem aztán megdöglenem valamikor.

Boldog Karácsonyt!

tegnap 11:54
 20/38 anonim ***** válasza:
25%

16.

Mérőhelytől függően 188-189. Sosem éreztem semmilyen pozitív elbírálást ismerkedéskor emiatt. Több hátrányt érezek az alkatomból kifolyólag, mert az a lényeg. Lehetsz 250 centi magas vagy csak 120, akkor is vékonynak kell lenni, kockáshas, kiugró bordák, széles vállak, gizda karok stb.

tegnap 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!