Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nézik meg, hogy egy férfinak milyen a segge? Manapság már annyira válogatósak lettek a mai nők, hogy azt ezt is elvárják?
Túl sokszor hallok lányokat beszélgetni pl. buszon, olyan megjegyzéseket téve előttük elhaladó FÉRFIRA, hogy "nézd már milyen jó segge van"...
Hát ezzel én nem tudok mit kezdeni. Nekem teljesen lapos a fenekem, de nem is ez a férfi dolga. De a mai nők már annyira el vannak kényeztetve, annyira válogathatnak, hogy már azt is képesek elvárni, hogy egy férfinak is kerek, feszes segge legyen?
Nekem jobb popsim van mint jópár csajnak, pasik szoktak is nézni, múltkor a kőművesek beszóltak nekem, a kamionsofőr meg majdnem beletrafált az előtte haladóba annyira nézett.
36 f
Ti bezzeg nézitek a melleket meg fenekeket, az mitől más??
Azért nézik meg, amiért te is a nőkét!
"Ez egyenlő azzal hogy elvárod a nagy mellet?"
Nem egyenlő. A fenék a fenékkel egyenlő. A női mellett meg eleve nem lehet sporttal növelni és alapból is sokkal nagyobb eltérés lehet két mell között, míg a fenekek között alapból nem.
23: nem igazán ez volt a komment lényege. De akkor fussunk neki újra:
Megfordítva, te nem nézed meg a jó női seggeket? Ez egyenlő azzal hogy elvárod a jó segget a randipartneredtől?
25.
Minden embertől jogosan elvárt a tökéletesség. Aki nem tökéletes, azt senki se fogja szeretni.
26
Ilyenkor csak azt nem értem, hogy ti egyáltalán nem mentek ki a házból?
Én csak ma két olyan 25 év körüli srácot láttam gyűrűvel az ujján, akik a legjobb indulattal sem néznek ki jól. Az egyikük kopasz, és teljesen jellegtelen arca van, a másik enyhén túlsúlyos és a jóképű szöges ellentéte.
Nekik hogyhogy összejött a komoly kapcsolat?
27.
Lehetőségek:
1.Még akkor jött össze vele bárki is, amikor jól nézett ki és manipulatív trükkökkel maga mellett tartja a másikat.
2.Végtelen pénzt keres és ezért van vele a másik fél
3.A gyűrű kamu, pont az ilyen hiszékeny arcoknak, mint amilyen te is vagy, és a felesége olyan, mint a Colombo, soha nem látta senki
4.A felesége olyan ronda, hogy még ő is szép hozzá képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!