Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőkben lenne némi felelősség tudat akkor nem lennének ilyen válogatósak?
" férfiak biztosították mindig is a faj fenntartását? What? Én még egy férfitársamat se láttam/hallottam, hogy teherbe ejtett volna egy másik férfit vagy gyereket szült volna..."
Ezt nem csak így lehet értelmezni
Ha ételt kellet az asztalra tenni azt kb a 21. századig mindig a férfi intézte:
pédául ő ment el mamutot ölni, dolgozni a termőföldeken meg az üzemekben és még lehetne sorolni
Persze, akkor az összes szembejövőnek hanyatt vágnák magukat kortól és kinézettől függetlenül, elég lenne csak füttyenteni egyet. Vagy nem erre gondolsz?
Ez bizony sosem fog megvalósulni. Ennél még az állatokban is több van
8
A kérdező egy végtelenül ostoba troll. Mi ez a "Mindent a férfiak csináltak" marhaság? Hogyne, az elmúlt évszázadok alatt biztos mindent a férfiak csináltak, a nők meg karbatett kézzel lógatták a lábukat generációkon keresztül, ugye?
Mert a háztartást ki vezette? Az állatokat ki gondozta? Ki viselte gondját a gyerekeknek ésaz öregeknek? Ki főzött? Mi mosott? Ki takarított? Ki varrt ruhát? A nők egyébként a mezőn is dolgoztak, krva kemény munkát végezve.
A tudományos felfedezéseket, kulturális alkotásokat, üzleti sikereket és politikai karriereket meg ne kérjetek számon egy olyan csoporton, amelynek meg sem engedték, hogy kipróbálja magát ezeken a területeken.
Tehát számodra a kérdező hőbörgésének mégis melyik része igaz, ha kérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!