Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy gondoskodó és felelősségteljes államban élnénk akkor az incelekre is rámosolyoghatna a társkeresés során a szerencse?
Továbra sem értem, hogy hogyan akarod megoldani a ti problematokat, mivel nincsenek nők(emberek) allami tulajdonban! Másrészt, még mindig nem kaptam választ a kerdésemre, pedig nagyon szeretnék! 😒
A te kielégülesed, miert előrébbvaló a nők szabadparválasztashoz valo joguknál, valamint a SAJÁT testük feletti rendelkezés jogánál?
Mindenki csak 10 másodpercre gondolja át, hogy egy megkeseredett nőgyűlölő hímsoviniszta "férfi" milyen nevelésben részesítene egy gyereket.
Ilyet szerintem a világon sehol senki nem szeretne.
Kérdésre is válaszolva:
"Ha egy gondoskodó és felelősségteljes államban élnénk "
Nem Magyarországból áll a világ. Más országban sincsen semmi ilyesmit elősegítő program vagy támogatás. Ami nem is baj, mert bár itt naponta 20 erről szóló kérdés van, a valóságban ez teljesen jelentéktelen dolog ami senkit sem érdekel. Itt is ugyanaz a legfeljebb 5 delikvens agyszüleménye az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!