Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne változtatni azon, hogy a nőknek ne csak a jó kinézet, hanem a pénz/karrier illetve a személyiség is fontos legyen a társkeresés során?
Hibás szerintem az elmélet. Egyrészt azzal kb ugyanolyan felszínes valaki ha a kinézet vagy ha a pénz számít. Ez a pénzért szex a két oldalról, egyik legyen szép, másik gazdag.
Azt pedig kikérem magamnak, hogy nőknek a férfi személyisége, ambíciói nem fontosak, csak a kinézet. Átfogalmaznám úgy, hogy stabil hátterű férfir vágyunk a legtöbben, aki igényes. Tehát nem csak kockahasú babaarcú adoniszokra gondolunk. Elég lenne, h a férfi vágná lábkörmét, leszedné a fülszőrét, nem venne fel lyuka/kinúlt pólót, színházb nem rövidndrágba és rockkoncertes pólóbn akarna menni, letörölné evés után a morzsákat az étkezőasztlról stb stb. Viszont a praktikus igényesség 8morzsák az asztalról) később jön fel egy kpcsolatbn mitn mi rgtön észrevehető. Z észrevehető dolog pedig a külső igényesség. De ez nagyon nem egyezik meg azzal, hogy csak a kinézet számít
4: Ha statisztikailag megnézzük, hogy kik vannak kapcsolatban, meg kik slayelnek a piacon, a pénz elhanyagolható szempont. Ráadásul a leggazdagabb 10% többségével se a pénze miatt vannak.
Akivel meg a pénze miatt vannak, az a leggazdagabb 3% -ból egy kisebbség. Nem reális cél egy férfinak, mivel nagyobb esélyed van kb bármi más vonzót elérni az életben, mint oda bekerülni.
5.re.
"...a pénz elhanyagolható szempont...."
Jaaaaaaaaaa. Bocs. Én pénzért vettem a lakásomat, kocsimat, ruháimat, zabálni valót,...
Nem tudom... Egyszer menj egy óvodához/iskolához reggel 8 vagy déli 12-13 óra körül, és figyeld meg, hogy kik viszik-hozzák a kisköyköket. :) Persze látni fogsz köztük jóképű faszikat, de többségük hót átlagos csávó, akiknek valahogy nemcsak a párkapcsolat, de (feltételezhetően) a házasság és a gyerek is összejött.
Ja és ezek csak az apák, de hány meg hány átlag Pista grasszál átlag Marcsik oldalán... Egyszer nézz szét a utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!