Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőkben lenne némi felelősség tudat akkor nem lennének ilyen válogatósak?
"felépítettek a férfiak."
És mondd,Mucuka, te konkrétan miben jarulsz jobban hozzá a világ felépítéséhez, mint mondjuk Julika?
Honnan szalajtják ezt a sok analfabéta prosztót? Felelősségtudat egy szó, fajfenntartás egy szó, ezzel szembeN plusz egy betű, és akkor ezek csak az ordító hibák ebben a pár sorban. Komolyan, ha a saját anyanyelveden nem voltál képes megtanulni írni, akkor miből gondolod hogy okos gondolatok születnek a buksidban?
Amúgy a fajfenntartás bukta, a legújabb kutatások szerint 50-100 éven belül jönnek a 40 fokos nyarak és a mínusz 30 fokos telek. Igazság szerint ha arra gondolok mi lesz az emberi faj sorsa pár évtizeden belül, akkor azt az egy gyerekemet is sajnálom akit megszültem. Csak remélem, hogy ő a szerencsések között lesz, és fog tudni boldog lenni egy haldokló világban.
17
Én ennél picivel keresek csak többet nálad, de valóban, havi 900e elég lenne mindenre. Érdeklődnék, ha mondjuk együtt vagyunk, és X év után rámunsz, mert már nem ugy nézek ki mint 20 évesen, vagy seggfejjé válsz, és szabadulni szeretnék, akkor mi lesz? 10 évig nem dolgoztam, nem épitettem a karrieremet, és ott maradok 2 gyerekkel egyedül, munkatapasztalat nélkül? És így jártam!?
A régi rendszert szeretnéd, oké, nekem is jobban tetszett. Nagyon vágyom rá, hogy családanya legyek, de biztositék nélkül nem adom fel a jól fizető munkámat!.
- Aláirnál olyan házassági szerződést, amiben vallalod, hogyha válásra kerül a sor, az utolsó gyerek születése után, eltartasz még 5 évig?
Vagy a "régi világnak" csak a jó része kell?
Nyilván nem a válaszod! A te felelősség vállalasod hol marad? Miért nekem kell feláldoznom magamat azért, hogy ne haljon ki a társadalom? Mert ugye ha ilyet alá kéne irnod, teljesen fel lennél háborodva! Az én életem miért érjen kevesebbet?
Kérlek válaszolj, mert nagyon kivancsi lennék az érveidre! Ugyanis itthon ugyanez megy a vőlegényem részéről! Ne dolgozzak, hisz ő keres eleget.(az én fizetésem 4xesét) viszont, én szeretek dolgozni, szeretem, hogy független vagyok, hogy bármikor kiléphetek, ha szeretnék. És akkor azt a faktort ki is hagytam, hogy gyerekünk lesz, történik vele valami, nekem X év lemaradás van a karriermben. K*rvára.nem fair ezt az egesz népessegfogyást a nők nyakába varrni! K*rvára ti tehettek róla, ahofy bántatok a nőkkel (nyilvan nem minden férfi, de a legtobb), hogy a nők inkább a karrier/munka felé fordultak! Várom válaszod
27
Nem a férfiak mondják meg, hogy a nőknek hol a helyük. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!