Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nézik meg, hogy egy férfinak milyen a segge?
Manapság már annyira válogatósak lettek a mai nők, hogy
azt ezt is elvárják?
Figyelt kérdés
Túl sokszor hallok lányokat beszélgetni pl. buszon, olyan megjegyzéseket téve előttük elhaladó FÉRFIRA, hogy "nézd már milyen jó segge van"...
Hát ezzel én nem tudok mit kezdeni. Nekem teljesen lapos a fenekem, de nem is ez a férfi dolga. De a mai nők már annyira el vannak kényeztetve, annyira válogathatnak, hogy már azt is képesek elvárni, hogy egy férfinak is kerek, feszes segge legyen?
Haver, nem az a baj, hogy mondjuk egy 10-ből 9-es kategóriás csaj (külső, belső, karrier alapján) elvárja, hogy a jövendőbeli pasija minden egyes szempont alapján kb. csúcskategóriás pasi legyen, hanem az, hogy a 10-ből 3-as vagy 4-es arcú, orrpiercinges, tetkós, kissé zsíros hajú Esztike is kb. majdnem ugyanolyan tökéletes pasit keres, mint egy Palvin Barbi szintű tündérhercegnő.
Ez az egészen döbbenetes.
dec. 16. 13:20
12/31 anonim válasza:
*kasszásként dolgozó Esztike: ez lemaradt
dec. 16. 13:22
13/31 anonim válasza:
És mi a fszom köze van bárkinek arról, hogy ki mit vár el? Ő baja vagy nem baja, mi közöd hozzá? Ugyanolyan ember Esztike is
dec. 16. 13:24
14/31 anonim válasza:
A zsíros haj nem genetika, egyszerű rajta segíteni, hajmosás fél óra. Ne legyél nyomozó mert keresed a zsíros hajú betörőt, közben az meg frissen mosott hajú lett.
dec. 16. 13:41
15/31 anonim válasza:
A feszes sggt azok szokták keresni, akik nem akarnak egész életükben csak lovagolni vagy szpni, úgy gondolják hogy a pasi is megmozdulhat. Ha nincs farizma, összeesik szegény az ágyban és úgymarad kiterülve.
dec. 16. 13:47
16/31 anonim válasza:
13-as, tény, azt vár el Esztike, amit akar, válogasson csak a végtelenségig, semmi közöm hozzá. Én csak leírtam a véleményemet, ennyi. És ez nem csak az én véleményem, hanem hidd el, erre a véleményre a férfiak többsége mind bólintana, egyetértene.
dec. 16. 13:50
17/31 anonim válasza:
16 Pont ezért nincsen nőtök. Ez jó nektek hogy a férfiak többségével egy ütemre veritek, miközben ilyeneket mantráztok hogy a nők így meg úgy? Vicces. Nem lehet vonzódni ilyenekhez, ezért nincs nőtök.
dec. 16. 13:52
18/31 anonim válasza:
Hát ne hagyd ki a lábnapot, és akkor lesz segged neked is. Hihetetlen, hogy idejössz nyígni, ahelyett hogy szó szerint megmozdítanád a zsíros seggedet.
dec. 16. 13:54
19/31 anonim válasza:
Tipikus balf... vagy!
Én teszek a külsőmért. És még a seggem is jó!
Egy nem bf pasi
dec. 16. 14:02
20/31 anonim válasza:
Megfordítva, te nem nézed meg a nagy melleket? Ez egyenlő azzal hogy elvárod a nagy mellet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!