Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért nézik meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nézik meg, hogy egy férfinak milyen a segge? Manapság már annyira válogatósak lettek a mai nők, hogy azt ezt is elvárják?

Figyelt kérdés

Túl sokszor hallok lányokat beszélgetni pl. buszon, olyan megjegyzéseket téve előttük elhaladó FÉRFIRA, hogy "nézd már milyen jó segge van"...

Hát ezzel én nem tudok mit kezdeni. Nekem teljesen lapos a fenekem, de nem is ez a férfi dolga. De a mai nők már annyira el vannak kényeztetve, annyira válogathatnak, hogy már azt is képesek elvárni, hogy egy férfinak is kerek, feszes segge legyen?

dec. 16. 12:42
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
93%

Nem, mi nők azt akarjuk hogy úgy nézzetek ki mint egy hányás.

Mi ez a kérdés? Te is megnézed a szépet nem?

dec. 16. 12:47
 2/31 anonim ***** válasza:
85%

Nem manapság, ez mindig így volt.

Lapos segged ne legyen, tök papás.

dec. 16. 12:48
 3/31 anonim ***** válasza:
93%

Elég röhejes, hogy azzal látod a problémát, hogy a nőknek is fontos a férfiak külseje (ami nem újdonság), amihez bizony hozzátartozik a segg is. Egy férfinak is tetszik egy jó női segg, egy nőnek is tetszik a jó férfi segg. Hihetetlen, mi?

Nekem is tetszik, hogy a párom feszes segge van, látványra is hozzáad az összképhez, és szex közben is olyan jó rámarkolni.

dec. 16. 12:51
 4/31 anonim ***** válasza:
80%

Mi az, hogy ez nem a férfi dolga? Tipik suttyó hímsoviniszta hozzáállás. A nő dolga, hogy vonzó legyen, a férfinak meg elég, hogy legyen farka? A nők is vonzalomból ismerkednek, nekik is fontos, hogy vizuálisan vonzó legyen nekik a párjuk. Van, aki jobban rá van koncentrálva a fenékre, van, aki nem, ugyanúgy, ahogy férfiban is. Akinek kifejezetten a feszes, sportos fenék a vonzó, szíve joga ez alapján válogatni... vagy csak azért, hogy a kis lelked ne legyen megszomorítva, jöjjön veled össze akkor is, ha hány a külsődtől?

Én spec. ennyire nem vagyok fenékmániás, de azt aláírom attól, hogy egy edzett fenék szexi tud lenni. És a lapos fenéken is lehet dolgozni ;). De persze cuppanjon rám a nő, de én meg nem akarok semmilyen erőfeszítést tenni... jöjjön a sült galamb a szááááámbaaaaa

dec. 16. 12:53
 5/31 anonim ***** válasza:
80%
szerintem meg a kérdező csak igazolást akar ahhoz, hogy a buszon megjegyzést tehessen az előtte elhaladó nők fenekére.
dec. 16. 12:58
 6/31 anonim ***** válasza:
0%
Ezen te meglepődsz? Elég csak csunyàn nézni és már örök magányra ítélnek férfiakat.
dec. 16. 13:01
 7/31 anonim ***** válasza:
76%
De akkor téged se zavarjon, hogy valaki kövér vagy lapos.
dec. 16. 13:06
 8/31 anonim ***** válasza:
8%
Nem az a baj, hogy megnézik, hanem hogy letagadják magát a megnézést is, meg azt is, hogy a férfi külseje a legfontosabb szempont nekik.
dec. 16. 13:18
 9/31 anonim ***** válasza:
75%

"de nem is ez a férfi dolga. "

Bezzeg a nő nézzen ki jól, ugye? Vagy neked is a lapos s.ggű nők tetszenek?

dec. 16. 13:19
 10/31 anonim ***** válasza:
87%
Minden szexuálisan aktív ember beindul egy szexi külsőre. Mi a férjemmel néha még meg is beszéljük, hogy adott csajnak vagy pasinak milyen jó segge van.
dec. 16. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!