Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy 25-35 éves nők nagyon válogatósak? Mások nem ennyire. Ebben van valami?
29 éves vagyok és az utóbbi időben tudatosan nem szívesen ismerkedem 25 feletti nőkkel. Kapcsolatra/szexre 25 alattiakkal, vagy még szexre 35-40 felettiekkel, mert romantikus partnernek a 25-35 közti korosztály nagy része a saját tapasztalatom szerint nem szimpatikus számomra.
Jóképű, magas, sportolni járó, diplomás, saját lakással rendelkező, szülőktől is tíz éve külön élő férfi vagyok. Valahogy azt érzem, hogy a kb. 25 feletti nők -tisztelet a kivételnek- iszonyatosan válogatósak. Ha elmegyek randizni eggyel, akkor azt érzem nem lehet kb. hibázni, mert egyből az elutasítás jön. A 25 alatti nőknél, egyetemistáknál, frissdiplomásoknál többnyire ilyet nem tapasztalatok, vagyis sokkalta ritkábban. Nem lehet hibázni - Ezt úgy értem, hogy senki nem tökéletes kommunikátor, lehet mondani egy rossz viccet, valami szarkazmust amit a másik komolyan vesz, valamiben támadhat köztünk véleménykülönbség, kialakulhat kínos pillanat, stb. Ez megtörténik mindenkivel beszélgetéskor, de ha a 25-35 körüli nők romantikus partnert keresnek, akkor ha ilyen történik azt kb. nem bocsátják meg. Mások pedig igen. Vagy ha az életed nem 100% tökéletesen van egyberakva (pedig az enyém eléggé közelít hozzá), az is már elutasításra ad okot. Ez miért van így?
3. Nem problémáim vannak, mert elfogadtam ezt a dolgot és már nem nagyon ismerkedem 25 felettiekkel. Csak kíváncsi vagyok.
Nem vagyok tökéletes, de rengeteg nőnek szoktam tetszeni a visszajelzések alapján. De nyilván én sem tetszhetek minden nőnek. Viszont van egy általános megfigyelésem, hogy a 25 felettieknél 10-ből 8-9 első randi rosszul sikerül, a 25 alattiaknál meg csak minden második. Az arányok a lényeg.
4. Értem.
"Ha olyan tökéletes lennél, mint amilyennek hiszed magad, nem lennének ilyen problémáid."
Femcel. :)
Én 31 vagyok, de SOKKAL kevésbé toleráns és sokkal válogatósabb mint mondjuk 20 évesen. Ennek több oka van. Az egyik az, hogy fiatalon nagyon idealista voltam, és azt gondoltam, hogy szinte bárki megérdemel egy esélyt, és elhittem a pasiknak az önsajnáltatós meséket is arról, hogy miért selejtesek. Többen gyalázkodtak velem, bántottak, zaklattak. Egyszerűen elegem lett, és kialakult bennem az, hogy sokkal jobban meg kell válogatnom, hogy ki kerülhet be az én életembe.
A másik ok az, hogy hosszú ideje vagyok már kapcsolatban, tudom már, milyen érzés szeretve lenni, milyen az, amikor a társam nem a frusztrációit, gyűlölettel teli gondolatait vetíti rám, és alapvető dolog, hogy nem bánt, és soha nem erőltetne rám olyan dolgokat, amiket nem akarok, soha nem nézne le, stb. Szóval, még ha szakítanánk is egyszer, akkor sem felejteném el, milyen volt, ameddig hosszú éveken át működött, és soha nem adnám már ez alá.
Mellékesen megjegyzem, hogy nekem sem 20 évesen, sem most nem lenne olyan, hogy "nem lehet hibázni", és azt is elfogadnám, ha egyáltalán nem lenne laza és szórakoztató a pasi az első pár randin, sőt, még azt is, ha lennének kifejezeteten kínos pillanatok.
Ez azért van, mert több olyan introvertált embert is ismerek, aki elsőre nem kommunikál olyan jól, izgulós, stb., de később, amikor felszabadul, akkor kibontakozik, és kiderül, hogy baromi humoros, értelmes emberek amúgy. Tehát, ha rendben van az illető, akkor biztos nem kukáznám annyi miatt, hogy nem sikerül annyira jól az első pár találka.
Mert épp olyan embert keresnek akikkel egy életre együtt maradanának.
Ha ilyen célod lenne, te nem lennél válogatós?
Tipikus bantalmazo tipus vagy. Ezt a tapasztsltabb nok eszreveszik hamar. Nem baj. Mi is szeretjuk a 20-25 kozotti fiukakat . :D
N/36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!