Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt, hogy 25-35...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy 25-35 éves nők nagyon válogatósak? Mások nem ennyire. Ebben van valami?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok és az utóbbi időben tudatosan nem szívesen ismerkedem 25 feletti nőkkel. Kapcsolatra/szexre 25 alattiakkal, vagy még szexre 35-40 felettiekkel, mert romantikus partnernek a 25-35 közti korosztály nagy része a saját tapasztalatom szerint nem szimpatikus számomra.

Jóképű, magas, sportolni járó, diplomás, saját lakással rendelkező, szülőktől is tíz éve külön élő férfi vagyok. Valahogy azt érzem, hogy a kb. 25 feletti nők -tisztelet a kivételnek- iszonyatosan válogatósak. Ha elmegyek randizni eggyel, akkor azt érzem nem lehet kb. hibázni, mert egyből az elutasítás jön. A 25 alatti nőknél, egyetemistáknál, frissdiplomásoknál többnyire ilyet nem tapasztalatok, vagyis sokkalta ritkábban. Nem lehet hibázni - Ezt úgy értem, hogy senki nem tökéletes kommunikátor, lehet mondani egy rossz viccet, valami szarkazmust amit a másik komolyan vesz, valamiben támadhat köztünk véleménykülönbség, kialakulhat kínos pillanat, stb. Ez megtörténik mindenkivel beszélgetéskor, de ha a 25-35 körüli nők romantikus partnert keresnek, akkor ha ilyen történik azt kb. nem bocsátják meg. Mások pedig igen. Vagy ha az életed nem 100% tökéletesen van egyberakva (pedig az enyém eléggé közelít hozzá), az is már elutasításra ad okot. Ez miért van így?

2023. márc. 17. 16:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A kora huszonéves lányok is nagyon válogatósak. Csak te idősebb pasiként izgalmasabb vagy nekik.

22F

2023. márc. 18. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!