Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők csak azért lehetnek ennyire válogatósak mert sokkal több férfi van mint jó nő?
Ez sajnos nem ilyen egyszerű. A nők mentalitása teljesen más a férfiak mentalitásához képest. Ha sokkal több pasi lenne mint nő, abból a sokkal több pasiból sokkal több jópasi is lenne, a maradékra ugyanúgy szarnának. De mivel több nő lenne, és itt jön a női mentalitás, a nők teljesen jól tudják kezelni ha szeretők, pl ha az adott pasinak ő a 3. 4. 5. a nők ezt nagyon jól tudják kezelni. Tehát ugyanaz lenne mint most, mert sok nő már mai ezt csinálja. Illetve a nőknek nem fontos a párkapcsolat, ők teljesen jól megvannak párkapcsolat nélkül is, elég nekik ha találnak egy szexpajtit, és igazából így ezek évekig, hosszú tízévekig eltudnak vegetálni, ezek a nők gyereket nemigazán akarnak, tehát családalapítás kizárva, plusz ha mégis arra adnák a fejüket, akkor felhajtanának egy magas, izmos, jóképű, gazdag pasit, mert egy nő, ha megakar szerezni egy pasit, azt meg is szerzi, elmarja a családjától a pasit, vagy ha nincs családja akkor az alapból magas, jóképű, izmos, gazdag pasit hűségbe hajszolja, családalapítást erőltet rá, és elkezd a férfi hanyatlani, vagy pedig szeretőt tart, de a nőnek az is tökéletes élet, ha a pasinak szeretője van mellette.
Semmit sem rosszból, vagy a nők ócsárolásából írtam, pusztán ezt látom és tapasztalom most a nők részéről, hogy az erényt, az érzelmeket, a morális dolgokat a nőkben felváltotta a külső, fontosabb lett mára a nőknek a külső, hogy jól kinéző pasijuk legyen, mert a nők ilyenek, a nőnek fontos, hogy szép legyen a haja, körme, alakja, ruhája, és ugyanúgy fontos, hogy jóképű, magas, derék, szálas férfi legyen mellette. És most ez megy szerintem.
ha mégis arra adnák a fejüket, akkor felhajtanának egy magas, izmos, jóképű, gazdag pasit, mert egy nő, ha megakar szerezni egy pasit, azt "meg is szerzi, elmarja a családjától a pasit, vagy ha nincs családja akkor az alapból magas, jóképű, izmos, gazdag pasit hűségbe hajszolja, családalapítást erőltet rá, és elkezd a férfi hanyatlani, vagy pedig szeretőt tart, de a nőnek az is tökéletes élet, ha a pasinak szeretője van mellette."
Ha ez a kis elméleted igaz lenne, akkor a társkereső nők 70%-a nem szingli anyoka lenne tinderen.
Sokkal több jó férfi???
Felmentem társkeresőre, beállítottam hogy férfiakat keressen, amilyen ott a felhozatal, egyből visszajött az önbizalmam 😂😂😂
F
Rosszak a preferenciáid. Ha sikert akarsz válassz 40 feletti nőt vagy kövéret. Rájuk nem nagyon van igény.
Nyilván egy csinos 40 alatti megtehet még bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!