Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten társkeresési célból Tinderező, az átlagnál válogatósabb férfiak, nektek is rohadt nagy szívás a Tinder? Első 1-2 napban még ok, onnantól viszont 0 match. Más budapesti férfi is ezt tapasztalja?
Nem. Van Tinder Gold előfizetésem és napi 2-3 lájkom van csinos, vonzó lányoktól. Aztán nyilván vannak eltűnedezők, lelépők, de a beszélgetés, randizás része is megy.
28/F
fizess elő és lesz több match
erre alapoz az egész szolgáltatás
Én is ugyanezt tapasztalom azt leszámítva, hogy a naponta egy match nagyjából szokott jönni.
Az 1estől eltérően viszont a flegmaság nálam olyan szinteket ölt a lányoknál, hogy nem jutok el a randiig.
3: Ez velem megtörtént az utóbbi 8 évben egyszer. Talán a sírban lesz barátnőm ezzel a hozzáállással, tehát ha meg van egy rendes fizetés, onnantól ez biztosan rossz tanács.
Amíg mamahoteles voltam én is, nekem szerintem jó volt, mivel kellett a pénz is.
Nekem első napok se voltak okék.
Majdnem mind debil. Több száz kell, mire tudok adni egy likeot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!