Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak akiknek pitiáner dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akiknek pitiáner dolog miatt nem jön össze a társtalálás?

Figyelt kérdés

Gondolok arra hogy pl teljesen korrekt fickó. De egy valamiben rossz.

- kövér

Vagy

Melós csak

És ezek miatt vagy bármi hasonló hibája miatt örök magány a jussa ?

#magány #rajt #női elvárás #Körülmények áldozatai #Incel sorscsapás
dec. 13. 08:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/163 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező te sem vagy szent, te ugyanúgy tele vagy előítéletekkek a nők iránt mint a nők a férfiak felé. Erről a sok kudarc tehet mindkettő oldalról. Sok nő már összejött tőlük szegényebb férfiakkal és rábasztak rendesen. Mert vagy lehúzták anyagilag, kisebbségi komplexusaik voltak, irigykedtek a nőkre és akkor le akarták nyomni amiatt őket, vagy felhúzták magukat jobb szintre és dobták a nőket. És ilyen forgatókönyvek után már nem hajlandóak megint kikezdeni olyan státuszú férfiakkal. Nem mindegyikre igaz, de amit hallanak, olvasnak vissza fogja őket. Amúgy nem is éri meg manapság kapcsolatban lenni. A férfiak legalább fele (vagyis lehet több) nem való kapcsolatra. Vagy éretlenek, hűtlen dögök, vagy lusta herék. Még mindig ott tartunk a XXI. században, hogy a férfiak nem nőttek fel, a nőket alacsonyabb rendűnek tartják. Akkor miért olyan meglepő, hogy a nők inkább egyedül maradnak?
dec. 13. 12:05
 82/163 A kérdező kommentje:

80

Leírni nehéz. Nekem tetszen külsőre is belsőre is. És az is fontos hogy én is megfeleljek neki. Ne csak ha nincs jobb szamárként vegyen. Hanem engem akarjon.

dec. 13. 12:10
 83/163 A kérdező kommentje:

81

Igen.

De a leírásod alapjàn te is előítéletes vagy a férfiakkal szemben. Másban látod a hibát , de magadban nem?

dec. 13. 12:11
 84/163 anonim ***** válasza:
86%
Neked nőd nem lesz, vagy nem sokáig. Aki incel sorscsapásról ír és a körülménynek áldozatáról, hogy ő milyen jó fiú, de közben arról is, hogy a nők milyen pénzéhesek az nem képes normális párkapcsolatban létezni.
dec. 13. 12:15
 85/163 anonim ***** válasza:
83%
Igen, tele vagyok én is mint bárki más. De én legalábbis bevallom. Félek csalódni és nincs kedvem minden szembejövő férfinak esélyt adni. Bár leírtam, hogy legalább a férfiak fele ami azzal egyenlő, hogy a többi normális(abb).
dec. 13. 12:16
 86/163 anonim ***** válasza:
81%
De akkor miért az a célod, hogy nőknek magyarázod hogy ne legyenek elvárásaik, és adják lejjebb hozzád? Aki nem talál párt, annak az elvárásaival van a gond. Nem a saját szintjén keresgél.
dec. 13. 12:17
 87/163 A kérdező kommentje:

84

Köszi a jókívánságokat.

85

Én sem tagadom. Saját és környezetemben tapasztalt rossz dolgok miatt alakult ki bennem ez a dolog. Én annak tudom be hogy tudok gondolkozni a nők fejével. (Mit miért akarnak vagy sem) persze lehet ez csak a legrosszabb feltételezés. Gyerekként sokszor rendőr - nyomozó akartam lenni. Azt gondoltam hogx lenne tehetségem ahhoz, hogy tudjam egyes gyilkosnak mi lehetett az indítéka, vagy így megtalálni a tettest arra gondolva hogy én mit tennék. Lehet hülyeség de talán letudod követni.

dec. 13. 12:22
 88/163 anonim ***** válasza:
86%
Sokan nézik azt, hogy ki mennyit keres egy párkapcsolatban. 38 éves férfi vagyok 350 körül keresek, de egyszer sem néztem (nem is fogom), hogy egy nő mennyit keres vagy mire költ, mikor párt keresek. Legyen meg egy alapkereset, amiből meg tudunk élni, és kész. Nem a pénz a válasz.
dec. 13. 12:25
 89/163 A kérdező kommentje:

88

Igen de ezt csak mi ferfiak gondoljuk így. Mint a kérdésben olvasható válaszok is azt igazolják, hogy a nőknek nem elég 350-400 ezres fizus férfi.

dec. 13. 12:28
 90/163 anonim ***** válasza:
87%
Oké, nem tagadod, de akkor miért baj, hogy mások is tele vannak félelemmel, kudarcokkal? Te sem lennél olyan nővel aki lehúzna. A nők sem lennének olyan férfiakkal. De írni ugye lehet bármit, de amikor olyan helyzetben vagy, hogy oda vagy a másikért már nem biztos, hogy hallgatni fogsz az eszedre. Lehet megint csalódsz és lehet nem. Rizikós játszma. Ilyen az élet. Nem kell adni főleg itt a kommentekre. Inkább ismerkedj, ha kövér vagy adj le valamennyit, próbálj több pénzt keresni és ne a nők miatt hanem magad miatt. A sikerek jót tesznek.
dec. 13. 12:33
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!