Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak akiknek pitiáner dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akiknek pitiáner dolog miatt nem jön össze a társtalálás?

Figyelt kérdés

Gondolok arra hogy pl teljesen korrekt fickó. De egy valamiben rossz.

- kövér

Vagy

Melós csak

És ezek miatt vagy bármi hasonló hibája miatt örök magány a jussa ?

#magány #rajt #női elvárás #Körülmények áldozatai #Incel sorscsapás
dec. 13. 08:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/163 anonim ***** válasza:
76%
Nem lenne örök magány a jussa, ha beérné magához hasonló kövér nővel/lefogyna/tenne azért, hogy jobb anyagi helyzetbe kerüljön/beérni hasonló szinten lévő nővel.
dec. 13. 08:51
 2/163 A kérdező kommentje:

1

Miből veszed hogy irreálisak az elvárásaik? Lehet a saját kategóriája (nőben) is elutasítja nem? Amúgy miért kellene minden egyszerű Jóskànak fitnesz modellnek vagy milliomos vállalkozónak lennie?

dec. 13. 08:57
 3/163 anonim ***** válasza:
86%
Nem csak egy valamiben vagyok rossz... Kopasz vagyok, szőrös, introvertált és van gyermekem. Valószínűleg a személyiségem sem szimpatikus egy nő számára sem.
dec. 13. 09:01
 4/163 A kérdező kommentje:

3

Hát így valóban még nehezebb lehet.

dec. 13. 09:03
 5/163 anonim ***** válasza:
20%
Nalam pl a gyerek kizáró ok, ahogy a csóróság is. Egyszerűen taszít a szegény életmód.
dec. 13. 09:03
 6/163 A kérdező kommentje:

5

És te gazdag vagy? Vagy a másiktól várnád el? De B, ha jómódú vagy akkor nem mindegy a másik hogy áll?

dec. 13. 09:07
 7/163 anonim ***** válasza:
90%

"ha jómódú vagy akkor nem mindegy a másik hogy áll?"

Én ugyan nem az 5. válaszoló vagyok, de nem mindegy. Nem azért, mert engem pl zavarna, hogy a másik mennyit keres, de az már viszont zavar, ha ő ezen rugózik, és nem tudom vele megértetni, hogy engem tényleg nem érdekel. Volt rá példa, semmi kedvem hozzá újra.

dec. 13. 09:18
 8/163 A kérdező kommentje:

7

Elhiszem. De nem minden ember ugyan az. Ezért kizárnál olyat is akit ez nem érdekel? De jó társ lenne?

dec. 13. 09:22
 9/163 anonim ***** válasza:
2%

"Nem csak egy valamiben vagyok rossz... Kopasz vagyok, szőrös, introvertált és van gyermekem. Valószínűleg a személyiségem sem szimpatikus egy nő számára sem"

A gyereket pedig random kezedbenyomtak a mozgolepcson, egy taska penz kisereteben.....

40F truecel

dec. 13. 09:23
 10/163 anonim ***** válasza:
84%
Egy sikeres nőnek mitől lennél jó társ? Máshogy álltok az anyagiakhoz, más a mentalitásotok, az életmódotok, a terveitek…suba subához.
dec. 13. 09:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!