Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennetek milyen frusztrációkat okoznak a pártalálás nehézségei, lehetetlensége, és ebből fakadóan a szexuális élet, majd a család, a megszületendő gyermekek hiánya?
Facebook-on több társkereső csoportba is beléptem, de se én nem találtam senkit, és az ott lévő tagok is túlnyomórészt erre panaszkodnak. Ők leginkább férfiak, de nők is írnak erről a negatív élményről.
https://www.youtube.com/watch?v=7TIL1MDj8D8
Nem mondanám frusztrációnak, tehát nem váltam full negatívvá és nem hat ki a mindennapi tevékenységeimre a dolog, nem vezetem le senkin. Inkább azt mondanám, hogy szomorú és csalódott vagyok. Viszont a társkeresési témával kapcsolatos hazugságoktól hányok.
#1: Tök jó ez a szöveg, hogy "csak" nyitottság kell. Aki társat keres, az általában nyitott. Ettől még nem fog feltétlenül megfelelőt találni. Nekem is volt már innét randim. Tök jól alakult minden, aztán kibukott, hogy az illető egy beteges hazudozó.
Komoly kapcsolat, házasság, család stb. hiánya semmilyet, a hátam közepére sem hiányoznak ezek, az én mércém szerint egy nőnek nettó szívás az ilyesmi.
A szexuális élet hiányától viszont már rég bekattantam. Magas a libidóm, de szar nő vagyok, így a legalja, undorító kategórián kívül másnak nem kellek, nyilván esélyem sincs olyanra, akivel kívánjuk egymást, kölcsönös a vonzalom. A mindig, hosszú évekig, évtizedekig, akár élethosszig csak maszti pedig NAGYON NEM megoldás! Ki nem tudom fejezni, milyen szintű a frusztrációm és hogy mennyire mélyre lökött a depresszióba ez az egész.
"Ki nem tudom fejezni, milyen szintű a frusztrációm és hogy mennyire mélyre lökött a depresszióba ez az egész"
Csak nem az itteni femináci brigád jeles tagjához van szerencsénk?
Mert masztitúltengéses problémája a férfiaknak is bőven szokott lenni, de olyan mocskosul nem szoktak az ellenkező nemre rontani mint az itteni feminaci söpredék
Bocs ha nem vagy tagja az itteni "elit"-nek, akkor nem neked szólt
Amúgy férfiként én csak sajnálni tudom az ilyen sikertelen nőket, nem utálatból írtam a 6#-ot
Szívből remélem hogy megtaláljátok a párotokat, mégha tudom hogy veletek ellentétben erre nekem nincsen esélyem, akkor is
Csak úgy kíváncsiságból kérdeném hogy nálatok (nagyon sikertelen nők) mit jelent a "vállalhatatlan" kategória?
Életkor, kinézet, igényesség terén
Illetve ti szoktatok-e magatok próbálkozni és kiknél?
A vállalhatatlan férfit és a váklalhatatlan nőt szeretném összehasonlítani, mert nagyon furcsa számomra ez az általatok leírt helyzet
Számomra (3,8 voltam)/akik érdeklődést mutatnak felém:
• 20-30 évvel idősebb (2 hónapja múltam 30)
• Ápolatlan - nem arról van szó, hogy nem jár pl. kozmetikushoz férfiként vagy nem elég stílusos az öltözködése, hajviselete stb., hanem alap dolgokkal van probléma, láthatóan és érezhetően nem tiszta, a fogazata is durván problémás stb.
• Káros szenvedélyek, függőségek
• Kis híján analfabéta - én sem vagyok a legélesebb kés a fiókban, tehát semmi gondom azzal, ha a másik sem kifejezetten intelligens, de ha már nálam is jóval ostobább, az durva.
• Komoly pszichés problémák, tehát nem egy "kis" szorongás, depresszió...
• Előbbihez kapcsolódva vagy önállóan: viselkedésproblémák, pl. verbális vagy fizikai agresszió, primitívség és társai, szóval itt is egy alapvető minimum el nem érése.
• Nem egyszerű rondaság, hanem torzság, látványos eü. gondok. Tudom, ez sem szép dolog emberileg...
Lehetne még sorolni, de részemről ezek azok, amik egyértelműen vállalhatatlan kategóriába sorolják az illetőt, pláne ha több is jelen van egyszerre, és általában így van.
A vonzalom más téma, szerintem azt nem is lehet jól leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!