Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bennetek milyen frusztrációkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennetek milyen frusztrációkat okoznak a pártalálás nehézségei, lehetetlensége, és ebből fakadóan a szexuális élet, majd a család, a megszületendő gyermekek hiánya?

Figyelt kérdés

Facebook-on több társkereső csoportba is beléptem, de se én nem találtam senkit, és az ott lévő tagok is túlnyomórészt erre panaszkodnak. Ők leginkább férfiak, de nők is írnak erről a negatív élményről.

https://www.youtube.com/watch?v=7TIL1MDj8D8

2021. szept. 12. 08:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

10#

Szóval te, aki nem is a legcsúnyább kategória vagy (mert 3.8/10 értékelésre nem mondhatnám hogy nagyon csúnya lehetne, csak nem előnyös) olyan sikertelen vagy hogy csakis a legdurvább (leíras alapján max. 1-2/10 szint) legalja szint áll veled szóba mint lehetséges partner?

Na ez az a teljesen hihetetlen kategóriájú állítás, amit a férfiak tapasztalataival nehezen lehet összeegyeztetni.

Egyszerűen pont az ellenkezőjét tapasztalom bármikor: a legrondább nők is előnyösebb külsejű pasasokkal kavarnak, míg vállalható pasasok tömegei nem kellenek semmilyen (még náluk sokkal rondább) nőnek sem.

Szívesen megnézném hogy mégis miféle probléma áll a te bajod hátterében, mert ez így megmagyarázhatatlan.

Sajnos viszont nem valószínű hogy bármelyikőtök valaha is képet küldene nekem.

Ha esetleg mégis benne lenne akármelyik "csúnyalány", akkor írhat nekem üzenetet, és megbeszélhetünk egy kölcsönös képcserét, csakis értékelés céljából.

Ezt így férfiként nem lehet elhinni

2021. szept. 13. 16:15
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
Problémás hölgy írjon rám és szedjen fel! Velem az a baj, hogy gyámoltalan vagyok, de szemtelenül jóképű!
2021. szept. 15. 22:09
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

Szexuális élet hiánya semmi. Nekem.hatalmas libidóm van, de ha nincs alkalom rá, nem csinálom, ennyi.

Gyerekem már van.

De ha nem lenne se okozna frusztréciót. Elfogadom és kész.

2021. szept. 17. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:
26%
13as vagyok. Nem zavar, hogy nem tudok kapcsolatot találni. Ez van. Van még végtelen időm megvalósítani az álmaimat. Majd következő dimenzióban.
2021. szept. 17. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!