Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire sikertelen a pártalálásban?
Fiú vagyok, sosem volt kapcsolatom. És randira is ritkán találok lányt, már több mint 2 éve volt az utolsó, de nem jött össze. Mindig olyan lányt találok aki nem akar komolyat, sajnos.
Nem tudok miért nincs egy kis szerencsém hogy végre találjak egy barátnőt.
Munkahely találásban is ugyan ilyen szerencsétlen vagyok, már hónapok óta nem dolgozom, pedig szeretnék, de csak sz@r helyeket találok sajnos.
Nincs valami sikeres életem 😔
Vagy a személyiségedben, vagy a külsődben lehet valami, ami nem vonzó a nőknek. Szerintem legalább a férfiak fele küszködik hasonló problémákkal, úgyhogy végképp nem vagy egyedül. Mindig is voltak ilyen problémával küzdő férfiak, de nem annyira nem sokan, mint most. Az internetes társkeresés nyújtotta végtelen lehetőségek miatt manapság már sokkal könnyebben mondanak nemet egy férfi közeledésére a nők, hiszen tudják, hogy bármikor egy héten belül találnak olyat a neten, aki megfelel az ízlésüknek. Jóval kevésbé motiváltak, hogy kompromisszomot kössenek.
A helyzetre nem könnyű megoldást találni. Az egyik lehetőség, hogy felregisztrálsz egy netes társkeresőbe, s kitartóan, ha kell, hónapokig keresgélsz.
"Nincs valami sikeres életem"
Igen, ezzel vannak még így egy páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!