Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak akiknek pitiáner dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akiknek pitiáner dolog miatt nem jön össze a társtalálás?

Figyelt kérdés

Gondolok arra hogy pl teljesen korrekt fickó. De egy valamiben rossz.

- kövér

Vagy

Melós csak

És ezek miatt vagy bármi hasonló hibája miatt örök magány a jussa ?

#magány #rajt #női elvárás #Körülmények áldozatai #Incel sorscsapás
dec. 13. 08:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/163 anonim ***** válasza:
90%

19, Nem utazgatok egyfolytában, mivel ahhoz, hogy utazgassak, dolgoznom is kell. Néha meg van egy kis szabadidőm itt is olvasgatni. Milliomos sem vagyok, csak már éppen vagyok olyan szinten, hogy megengedhessek magamnak olyan dolgokat, amiket szeretnék. Ez sem volt mindig így, felnőtt fejjel vissza kellett ballagjak az iskolapadba, tanulni, hogy jobb legyen a helyzetem. Jobb lett, megérte.

Másnak is javaslom ezt, ha az anyagiakon sír.:)

dec. 13. 10:41
 32/163 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem teljesen normális amit írnak, én se jönnék össze olyannal, aki sokkal rosszabbul keres. Az utazás csak egy dolog, bár nekem is elég fontos. De a mindennapi életben is, sokszor csak úgy elmegyünk 5-10k s programokra, amiket a párommal akarok csinálni, szóval fontos, hogy ő is finanszírozni tudja.

Amiért szerintem nőként még fontosabb, és férfiak könnyebben elengedik, hogy a nő jól keressen, hogy csak a nő tud szülni. Addig pedig visszaesik a fizetése, amíg otthon van szintén. Addig a férfinak kell elég jól keresnie ahhoz, hogy eltartson 3 embert jó színvonalon.

dec. 13. 10:45
 33/163 anonim ***** válasza:
8%

32-es akkor hajrá keress de előtte egyeztesd le a nettóját és ha véletlen bekövetkezik valami azonnal hagyd ott.

38F incel

dec. 13. 10:48
 34/163 A kérdező kommentje:
Gyakorira csak a pénz mániás nők járnak ? 😄
dec. 13. 10:49
 35/163 anonim ***** válasza:
75%

33

Ah igen, a világ legostobább érve.

Ha nem akarsz összejönni egy senkiházi csóringerrel, akkor természetesen a párodat is otthagynád egy anyagi probléma miatt. Ez már nem is logikai bukfenc, bmeg, ez egy komplett akrobatika mutatvány.

dec. 13. 10:50
 36/163 anonim ***** válasza:
63%
27-es: az alapból szexi férfi szexi neked is, függetlenül a kopaszságtól. ÉN alapból sem vagyok túl szexi, max átlagos voltam mielőtt elkezdtem volna kopaszodni. És igen, hidd el a legtöbb nőnek ez kizáró ok, mert szarul néz ki tőle az ember. NAGYON kevés olyan férfi van akinek jól állhat a kopaszság, de hajjal (megfelelő frizurával) ők is jobban néznének ki.
dec. 13. 10:52
 37/163 anonim ***** válasza:
88%

34, nem. De egyikünk sem azt mondta, hogy a férfi legyen kőgazdag, hanem csak annyit, hogy hasonló szinten legyen mint a nő.

Ebben pedig szerintem semmi rossz nincs.

dec. 13. 10:54
 38/163 anonim ***** válasza:
82%

#22 vagyok: többször fogytam 20 kilót úgy, hogy komoly hormongondjaim vannak amivel NAGYON nehéz fogyni. Nagyon nehéz volt, de megcsináltam nem egyszer.

Illetve ingyen tanultam tovább, mivel hogy összeszedtem a pontokat hozzá, azért sok szakon nem volt olyan nehéz. DE! Nem kell hozzá egyetem, most pl fogászati asszisztensit csinálok. És én is 18 éves korom óta egyedül élek támogatás nélkül.

Nekem ne. Volt pocakos párom, sőt a mostaninak is van és egyszerű munkás is, de sokmindenhez ért, meg is fizetik, de kövérnek és csórónak nem mondanám. Egy full átlagos életvitelű és kinázetű pasas.

Hacsak nem kerekesszékes leszázalékolt és vagy súlyosan beteg ember vagy (ott akkor az már eléggé erős kizáró ok sokaknak magában is), akkor minden más kifogás. Igen, nehezebb és több időbe telik, mint más szerencsésebb helyzetben lévőnek, de nem lehetetlen...

dec. 13. 10:56
 39/163 anonim ***** válasza:
70%
33-as. Köszi már van férjem, sokat utazunk. És mivel mérnök, ha elveszti is az állását, hamar talál újat. Tanultál volna tovább és akkor most nem lennél egyedül.
dec. 13. 10:56
 40/163 anonim ***** válasza:
82%
#33: nem volt ilyen bajom, azért a legtöbben megkerestek egy értelmes mennyiséget. :) (ami azért nálam nem net 850....)
dec. 13. 10:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!