Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak akiknek pitiáner dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akiknek pitiáner dolog miatt nem jön össze a társtalálás?

Figyelt kérdés

Gondolok arra hogy pl teljesen korrekt fickó. De egy valamiben rossz.

- kövér

Vagy

Melós csak

És ezek miatt vagy bármi hasonló hibája miatt örök magány a jussa ?

#magány #rajt #női elvárás #Körülmények áldozatai #Incel sorscsapás
dec. 13. 08:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/163 A kérdező kommentje:

67

Sok ilyet láttunk már. És most 45-55 éves tiszta ideg és ráncos koravén nénik. Akik annyira mérgesek az egész világra hogy kb leszúrnának a semmiért a meloban egy apró rossz szóért. Mindezt azért mert 20 éve egyedül élnek az adoniszra várva. És már tudják elment az életük.

dec. 13. 11:42
 72/163 A kérdező kommentje:

69

Addig nem amíg nem arról van szó amíg a női tag nem szelektált ki csak ez miatt 20 másik pasast… mert azok fizető képtelenek letttek volna az elbérlethez. Azaz nem előre megfontolt módon választotta a férfit, arra a célra hogy majd együtt fizetik a lakást és akkor a saját célja a pénz spórolás megvalósul.

Ez olyan aljas mint anno mikor a nők méreggel ölték meg a férjeiket.

dec. 13. 11:45
 73/163 anonim ***** válasza:
51%

Azt még megértem amikor azzal jönnek elő, hogy nincs kedvük olyan férfival együtt lenni aki nem vonzza mert az teljesen elfogadható érv. Vonzalom nélkül nincs értelme.

De amikor otthon élő nők, vagy alig megélő nők írják, hogy nekik nem kell melós pasi mert nekik intelligens, jó anyagi helyzetben élő kell az már nagyon gáz. Ez ugyanaz mint amikor a szegényebb, butább férfiak a csinos, gazdag nőkre vágyakozik holott nem az ő szintje.

Persze a szegényebb sorban élő nő egy pár esetben kifogja a herceget akivel boldog, de legtöbbször a jómódú családból származó férfiak csak szexre használják őket. Igaz nem úgy adják elő, de ez így van.

Úgyhogy mindkettő neműnek nem ártana észrevennie magát és a saját szintjén keresgélnie. De hát ha nekik így jó akkor maradjanak boldogtalanok.

Mert itt nem arról van szó mint írtam az elején, hogy legyen olyannal aki nem vonzza, de itt zsigerből elutasítják egymást mert a média kimosta az agyukat amin lógnak.

dec. 13. 11:48
 74/163 anonim ***** válasza:
78%

Mármint most akkor azt sérelmezed, hogy a nők gondolkodnak is a párválasztásnál, nem csak a farkuk után mennek, mint a férfiak? De persze utána meg mindenki szidja az egyedülálló anyákat, hogy hát miért nem válogatja meg, kinek szült. Ha válogat az a baj, ha nem válogat az a baj?

Itt igazából veled van a baj. Túl magasak az elvárásaid, ahhoz képest amit hozni tudsz. Legyen elég akkor Rozi a kisboltból 200 nettóval, 10 kg túlsúllyal. Ha nem találsz senkit, túl magasak az elvárások.

dec. 13. 11:49
 75/163 anonim ***** válasza:
65%

71

Akkor rossz az önismererük! En pontosan tudom, hogy jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban! Ha majd 45 évesen, rosszabb lesz egyedül, mint egy szar kapcsolatban, akkor majd kezdek olyan pasival, mint te! De egyelőre várom az "adoniszt" = legalább hasonló anyagi szinten van velem!

dec. 13. 11:50
 76/163 anonim ***** válasza:
83%

72

Mert miért ne szelektálhatnánk ki azt, akit akarunk? Semmi közöd hozzá, hogy a nők kikkel kezdenek párkapcsolatot és kikkel nem.

Mintha főbenjáró bűn lenne racionálisan átgondolni, hogy működőképes lesz-e a kapcsolat. Vagy mintha kötelező lenne csóringereknek finanszírozni a magasabb életszínvonalat.

Ismétlem: az összeköltözés a pasinak is jó, ha meg nem jó, akkor ne költözzön. Ilyen egyszerű.

El vannak szállva egyes férfiak.

dec. 13. 11:51
 77/163 A kérdező kommentje:

70

Nem akarok gyereket. Nem én vagyok az embered még a példához sem.

Aki keres 400 ezret és abból min 100 ezer elmegy a kötelező számlákra. Annak még egy 500 Ft-os kávé is kiadás. Találkoznak heti 4x délután négy kávé már 2000 Ft , nyilván akkor már magának is venne az már 4000. Egy hónapban az már 16 ezer Ft mínusz kiadás. És az csak egy szaros kávé! Mennek nyilván programokra stb ha mindent a férfi fizet akkor már nem maradna a fizetéséből semmi.

dec. 13. 11:51
 78/163 anonim ***** válasza:
83%
Na, akkor simán lehet, hogy ezért nem jössz be egy csomó nőnek, a legtöbben akarunk gyereket. De itt amúgy ki a fene írta, hogy fizessen minden randit a férfi? De néha néha előfordulhat, mert ez a kijelentés, hogy egy árva forintot nem költök rád, szörnyen önző. Mit teszel te bele egy kapcsolatba úgy amúgy?
dec. 13. 11:54
 79/163 A kérdező kommentje:

78

Azért írtam egy korábbi válasznál hogy nem szulinap , karácsony stb a gond. De úgy a sima hétköznapokban nem költenék rá. Én minden kiadást számom tartok. Egyedül vagyok mint Kevin a home Alone filmben. Bármi elromlik a lakásban vagy orvos kell a háziállataimnak. Beteg leszek és nem tudok dolgozni menni.. vagyis hirtelen a megtakarításom kell…. Ha elszorom a pénzem egy nőre akkor ilyenkor mihez nyúlnék? Vannak fontossági sorrendek. És ez nem azt jelenti hogy 1x nem hívnàm meg egy étterembe. Csak hogy heti 5x biztos nem. Max havi 1 .

dec. 13. 11:58
 80/163 anonim ***** válasza:
80%
Na, havi egy az már egész normális. És mit vársz el egy nőtől? Külső, belső? És te mit tudsz nyújtani, ami miatt veled jobb, mint egyedül?
dec. 13. 12:01
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!