Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak akiknek pitiáner dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akiknek pitiáner dolog miatt nem jön össze a társtalálás?

Figyelt kérdés

Gondolok arra hogy pl teljesen korrekt fickó. De egy valamiben rossz.

- kövér

Vagy

Melós csak

És ezek miatt vagy bármi hasonló hibája miatt örök magány a jussa ?

#magány #rajt #női elvárás #Körülmények áldozatai #Incel sorscsapás
dec. 13. 08:45
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/163 A kérdező kommentje:

98

Mikor végzett? Amikor már voltak okos eszközök vagy mèg mondjuk 2010 előtt?

Ha én a mai korban lennék gyerek annyira könnyűnek éreznem a sulit meg jól éreznem magam hogy a szünetben a folyosón verném ki a faxom. A mai kölykök a netről ki keresik a válaszokat meg ott a AI chat. Nekünk az iskola a szenvedésről szólt. 7 től 18 ig semmi mással nem lehetett foglalkozni csak a unalmas tananyaggal. Felni hogy szerepelni kell a táblánál , felelni stb Nem maradt semmi szabad idő utána otthon. Csak az alvás. És le merem fogadni hogy ha egy szakma nem is, de az érettségi egy szinten lehet a 2010 előtti évekből, egy mai könyebbnek tartott doplománál.

dec. 13. 12:55
 102/163 A kérdező kommentje:

99

Nem tudok most ilyenről. De ismerek kerekebb nőket. Pl az irodából. És van amelyik tetszik.

dec. 13. 13:00
 103/163 anonim ***** válasza:
62%

"Ez tényleg furcsa. Itt a gyakori vélemény szerint melós férfinek .

1, szebb - vékony nője nem lehet

2, csak Cé 20 évvel idősebb idős asszony

3 vagy 35 - 40 éves már lebabázott koverkes nő. Akinek arra kell a melós hogy valahogy segítségért kapjon (pénzben) a gyereke neveléséhez"

Hát akkor ezek szerint, mint kiderült, a gyakoris férfiaknak, köztük neked is, nincs igazad. Tévedtek.

dec. 13. 13:02
 104/163 anonim ***** válasza:
70%

100

Szerelmet kerestem és szerelmet kaptam.

De ettől még nem lettem volna hajlandó minden jöttmenttel összebútorozni.

Te nem fogod fel, hogy nem pénzt akarunk, pusztán nem szeretnék kitartani valami lusta nyomorultat.

dec. 13. 13:21
 105/163 A kérdező kommentje:

104

Jöttment ? Nyomorult ?

Kik ?

A hétköznapi szorgalmasan fizikai munkát végző személyek? Miért kell így beszélni más személyekről ? Aki tisztességesen dolgozik az nem lusta. Lusta az akinek munkahelye sincs éveken át. És kamu dolgokkal leszázalékoltatja magát. És a segélyből tengődik. De nektek a Feri bácsi aki bányában dolgozott 50 évig is “lusta” ! Mert nem diplomás.

dec. 13. 13:25
 106/163 anonim ***** válasza:
67%

105

Nekem nem kell, hogy diplomás legyen (noha nekem 2ő is van) boőven elég, ha annyit hazahoz, mint én!

dec. 13. 13:28
 107/163 anonim ***** válasza:
40%

105

Akik képtelen voltak tanulni?

Miért álltam volna össze egy ilyennel? Én normális családból származok, sokat tanultam, keményen dolgozom, túlórázok, fejlesztem magam azért, hogy nekem és a leendő gyerekeimnek megfelelő életet biztosítsak. Erre jön valami troll és azt mondja, hogy egy minimálbéres orrtúró melóssal kellett volna összeállnom egy intelligens, szintén jó családból származó, tanult férfi helyett.

A pofám leszakad. :D

dec. 13. 13:32
 108/163 A kérdező kommentje:

106

De nem fog annyit hazavinni. És nem azért mert lusta. Hanem azért mert iskolai végzettséghez vannak igazítva a bérek. Egy takarító nem fog 1 milliót keresni akkor sem ha 20 ember helyett takarít fel.

dec. 13. 13:33
 109/163 anonim ***** válasza:
69%
108 akkor keressen párt a saját szintjén
dec. 13. 13:35
 110/163 A kérdező kommentje:

107

Ki mondott itt ilyet ? 😄 Ha tényleg diplomás vagy? Jobb ha szégyelled magad. Csak rontod a megítélésüket. Családban is volt orvos. De munkahelyről is ismertek tanultabb (férfiakat) és úgy beszélnek hogy öröm hallgatni! Még a konfliktus helyezetben is tisztelettel beszélnek az a másikkal. Soha nem hallottam tőlük még egy enyhe butázó , lustázó stb kifejezést sem.

Akik neten felvàgnak a végzettsegre meg a pénzre azok valami korcsok lehetnek a egyetemi végzettségű emberek közt.

dec. 13. 13:38
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!