Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak akiknek pitiáner dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akiknek pitiáner dolog miatt nem jön össze a társtalálás?

Figyelt kérdés

Gondolok arra hogy pl teljesen korrekt fickó. De egy valamiben rossz.

- kövér

Vagy

Melós csak

És ezek miatt vagy bármi hasonló hibája miatt örök magány a jussa ?

#magány #rajt #női elvárás #Körülmények áldozatai #Incel sorscsapás
dec. 13. 08:45
 131/163 anonim ***** válasza:
63%

128

Ha ez megtorténne, 5000 lenne egy kg kenyer, mert nincs mögötte termelekenység. Kvázi, "pénzt nyomtatnának" gazdadági teljesítmény növelés nélkül. (Megintcsak mikro-makroökonómia, tudod...amit a haszontalan főiskolán lehet tanulni, és, ha tanultál volna, most nem irnál ekkora hülyeségeket...és nem tudom, hogy magyar petike is ennyire hülye, hogy ezt nem fogja fel (kevésbé valószinü) vagy hazudik (sokkal valoszinübb)

128

Dehát, te is azzal ismerkedsz akivel akarsz. Nem?

dec. 13. 15:02
 132/163 A kérdező kommentje:
Én egy olyan jövőt akarok ahol megszűnik az emberek közötti vagyoni eltérés. Nem akarok én senkinek rosszat. Hanem mindenki éljen jól. Ne legyen olyan hogy valaki 200 ezért dolgozik valahol vidéken. Más meg pl egy sima boltos a fiának 17 évesnek vesz egy 60 milliós Audit.
dec. 13. 15:06
 133/163 anonim ***** válasza:
40%

128

Mert a saját szintünkről szeretnénk férfit választani. Mit nem értesz ezen?

Amellett a gyatra szellemi képességeiken a nagyobb fizetés sem segítene, csak jelzem.

dec. 13. 15:10
 134/163 anonim ***** válasza:
55%

:D

Tehát, jól! = netto 7-800ezer. Jó hírem van! Elerhető. TANULJ!!! 😊 Szivesen!

Audi nem lesz belőle, de egy 6misis Suzuki Vitara mindenképp!

Nézz utana törtenelemből, (ezt is a haszontalan főiskolán tanitják) de lehet, hogy van is otthon millio, száz millio pengőd a padláson) hogy mit okozna M.P igerete! Kizártnak tartom, hogy ennyire ostoba.. kizart, hogy egy főiskolát végzett ember ezt ne tudná, következesképpen: Hazudik

dec. 13. 15:11
 135/163 A kérdező kommentje:
Miért érezhető akár az én kérdésem alatt is hogy egy szimpla érettségis emberek kedvesebbek? Olvassátok már vissza miket írtok. Folyamatosan sértegetitek meg lenézitek az embereket….
dec. 13. 15:13
 136/163 anonim ***** válasza:
47%

135

Nem kevesebb! Csak simán nem állnék le vele, mert nem összeegyeztethető sem az eletvitelünk, sem pedig az anyagi lehetőségeink.

dec. 13. 15:15
 137/163 anonim ***** válasza:
57%

135

Te meg a köver nőket sértegetted. Az rendben gondolom...

dec. 13. 15:16
 138/163 anonim ***** válasza:
64%
Ha mindenki ugyanannyit keresne, akkor senkinek nem érné meg mondjuk orvosnak tanulni. Mindenki szívesebben menne valami alja munkahelyre 18 évesen, ahol a minimumot kell dolgozni, és semmi felelőssége az embereknek.
dec. 13. 15:19
 139/163 anonim ***** válasza:

138

Ée ezzel ki is nyirtad az alapjövedelem gondolatát! :D

dec. 13. 15:26
 140/163 anonim ***** válasza:
70%

Férfiként írom, hogy a férfitársaim jelentős része elég komoly kognitív torzításban éli a mindennapjait.

Nem azért nincs nőtök mert kövérek vagy melósok vagytok.

Azért nincs nőtök, mert minimális önreflexiótok sincs, dögunalmas személyiségetek van, a többségnek az ég világon semmi életcélja/hobbija sincs, tárgyként kezelitek a nőket, rengeteg férfi k.rva igénytelen magára öltözködés és higiénia terén is, és kevés olyan férfi van, akivel el tud egy nő beszélgetni úgy, hogy rövid időn belül ne kerüljön elő valami olcsó proli poén, vagy valami szexuális jellegű utalás.

Nem fogok elolvasni 130 választ, de már a kérdésedből és annak leírásából is tökéletesen hozod azoknak a férfiaknak a szokását, akiktől az imént írtam.

"Gondolok arra hogy pl teljesen korrekt fickó. De egy valamiben rossz."

Nahát, milyen fura. Önmagatokat mindig olyan szuper férfinak tartjátok és mindig csak 1 dolog van ami miatt nektek sose jön össze a nőkkel semmi, pedig nagyszerű emberek vagytok.

1 nap minimum 3 ilyen kérdés születik, a megfogalmazás és az indok más, de a tartalom ugyanaz.

"Ha valaki nettó 400-at keres, az ne is számítson barátnőre?"

"Attól mert valaki picit pocakos, már nem is érdemel nőt?"

"170 centiméterrel felejtsem is el a csajozást?"

"Ronda pasasként ne is álmodozzak arról, hogy valaha is barátnőm lesz?"

"Ha nincs 20 centis péniszem akkor a nőknek már nem is vagyok férfi?"

Az a közös bennetek akik ezt a kérdést felteszitek, hogy a saját sikertelenségeteket 1 dologra vetítitek ki, általában olyanra amin vagy nem tudtok változtatni vagy egyszerűen csak nem akartok.

Teszitek mindezt azért, mert áldozat szerepben tetszelegni sokkal egyszerűbb és könnyebb, hiszen egyrészt nem kell szembenézni a valósággal, másrészt visszaigazolást vártok arra vonatkozólag, hogy veletek semmi probléma nincs, és sokkal nyugodtabban alszotok el este ha kaptok 10 olyan választ 10 ugyanolyan szerencsétlentől, ami arról szól, hogy a nők k.rvák, pénzéhesek, csak a kigyúrt pasik kellenek nekik, csak a 180 cm magas férfiak kellenek nekik, és ti vagytok az evolúció meg nem értett csúcsa.

Természetesen léteznek k.rvák, léteznek aranyásók, léteznek olyan nők akik odavannak a nagy f.szért, léteznek nők akik tényleg meg vannak veszve a magas férfiakért. Szerintem 1 nő sem tagadja, hogy vannak ilyen nők.

De ez még mindig nem a nőtársadalom egésze, hanem egy elég durva sztereotíp általánosítás, ami csak arról szól, hogy lehessen sz.rozni az ellenkező nemet.

Én nem vagyok magas (170 centi vagyok), nem vagyok jóképű (az átlagosság alját súrolom), nem vagyok gazdag (egy 15 éves Opel Astrával járok), nem irodán dolgozom (igen, csak egy melós vagyok), elhízva mondjuk éppen nem vagyok, ennek ellenére sosem volt a nőkkel problémám, magamhoz képest mindig TOP nőkkel sikerült hosszútávú kapcsolatot kialakítanom.

A különbség abban rejlik közted és köztem például, hogy én nem feltétlen gondolom magam szuper férfinak, ellenben számtalanszor felteszem magamnak azt a kérdést amit szerintem te még életedben nem tettél fel saját magadnak, hogy mi az amiben jobb vagyok és többet tudnék nyújtani (nem anyagiakra gondolok) egy nőnek, mint mondjuk a 100 másik lehetősége.

Természetesen ezt a kérdést nem fogod magadnak feltenni, és ennek 2 egyszerű oka van.

Az egyik az, hogy akkor már belemennél egy önreflexióba és fájdalmas lenne a rádöbbenés, hogy egy k.rva unalmas, szürke, semmilyen ember vagy, akiben 0 férfiasság van, így hamar szétfoszlana az eddig vizionált "korrekt fickó" szerep.

Másik pedig az, hogy rájönnél, hogy az ég világon semmit se tudsz nyújtani a nőknek, ezért olyan dolgokra fogod a sikertelenséged, amin nem tudsz változtatni, ezért pedig a társadalom (azon belül is a nők) a hibásak, nem te.

De jó hogy vagytok, ha nem lennétek (vagy nem ilyenek lennétek), sokkal nehezebb dolga lenne a normális férfiaknak a nőkkel. De vagytok ti, így különösebb effort nélkül is nagyon hamar el tudja dönteni a nő, hogy A legyen vagy B. Nem a pénzed alapján és nem is azért mert csak 170 centi vagy. De amíg ezt hiszed, addig én csak hálás lehetek.

dec. 13. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!