Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak akiknek pitiáner dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akiknek pitiáner dolog miatt nem jön össze a társtalálás?

Figyelt kérdés

Gondolok arra hogy pl teljesen korrekt fickó. De egy valamiben rossz.

- kövér

Vagy

Melós csak

És ezek miatt vagy bármi hasonló hibája miatt örök magány a jussa ?

#magány #rajt #női elvárás #Körülmények áldozatai #Incel sorscsapás
dec. 13. 08:45
 151/163 anonim ***** válasza:
58%

Szóval az érv arra, hogy a nő "morál nélküli entitás" egy több, mint 200 éves könyv.

Meg az anekdota, hogy ilyen-olyan intézményekben "fúrják egymást".

Mit sem érnek ezekhez képest a számok olyan esetekről, amelyeknél nagyobb morál szembeköpés és hiány nem létezik a világon, és azok nemi megoszlása. :)

dec. 13. 18:07
 152/163 anonim ***** válasza:
74%

149

Nem vagyok se fizetett, se troll, csupán napi szinten találkozom a hozzád hasonló, életben meghasonlott szerencsétlenekkel.

Ezt amit írtam körülbelül 5 percig tartott legépelni, nincs szükségem órákra jellemezni a magadfajtákat.

Nyalnom sem szükséges a nőknek, mint már írtam (és ez esetben leírom harmadjára is), amíg léteznek a magadfajták, minden normális férfinak valójában nagyon egyszerű dolga van a nőkkel. Így amit szintén írtam, hálás vagyok neked! Szükség van rátok.

dec. 13. 18:28
 153/163 anonim ***** válasza:
65%
Persze, hogy az orvos segíteni akar. De valahogy meg kell fizetni azt, hogy előtte évekig súlyos tandíjakat fizetett, tanult éjt nappallá téve, és nem dolgozott 5 évig, amíg a munkás igen. Vagy ha ilyen egyszerű te miért nem mentél tanulni? És mi akadályoz meg abban, hogy most tanulj? Ja, hogy panaszkodni, meg nevetséges 1000 euróból vegetálni könnyebb. Akkor tessék elfogadni, hogy sokan ennél többre vágynak.
dec. 13. 18:47
 154/163 anonim ***** válasza:
33%

148

A nők a morál nélküliek, a pedofilok elsöprő többsége mégis férfi. 😂😂😂

Oké, pedókám.

dec. 13. 18:58
 155/163 anonim ***** válasza:
48%
140-es, top komment! Vagy azért sikertelenek a pasik, ahogy megfogalmazta, vagy azért, mert érzelmileg elérhetetlenek, csak nem tudják magukról!
dec. 13. 21:29
 156/163 anonim ***** válasza:
25%

17 én is most megyek párommal Izlandra...régi álmom és párommal szeretném megélni! Ö "csak" egy buszos fele annyi bevétellel, mint ami nekem van. Mégis eltud jönni úgy, hogy nem kell nekem fizetni az egészet.

Én szeretek utazni és ilyen párt is keresek. Volt olyan, aki nem tudott jönni, én mentem baratokkal azt hallgattam hónapokig meg neki milyen szr, hogy csak annyit keres amennyit...kvra nem hiányzik ez nekem se.

19 attól mer utazik vagy én meg van párunk miért is nem lehet fenn valaki itt? Nincs összefüggés.

Továbbá a kövér nehogy már piti dolog legyen...le kell fogyni és nincs olyan, hogy nem lehet. Tapasztalat!

A magyar az egyik leg elhízottabb nép.

Egyszerű melós. Ismerek nem egyet és egy valamire valónak mind van párja/ felesége.

Csupán ettől a 2 dologtól nem marad egyedül valaki.

"És ha beteg ? Vagy csak egy rossz időszaka ez? És nézett màr jól ki, és talán fog újra ?"

Akkor kezeltesse magát és addig üljön el a seggén, amíg le nem fogy.

Nekem is volt minden bajom, voltam majdnem 85 kiló. Sikerült szépen lefogyni...nem csak nekem. A többi kifogás/ mellé duma.

"És akinek a családi körülményei nem tették lehetővé a tovább tanulást?"

Nekem se tették, pedig lett volna rá. Munka mellett csináltam az egyetemet és mesterdiplomám lett, plusz 23 évesen gyerekem is lett.

Nem lehet mindig mindent a körülményekre fogni.

"Ha nem sikerül akkor csak magadat okolhatod."

Ha nem sikerült volna akkor se nyikogok (ahogy sokan mások se...férfiak se), hanem elvagyok egyedül is. De ha tesz érte valaki, akkor bizony lesz alkalmas hozzá illő párja.

30 "De ha beüt a krach akkor nem fogsz tudni utazgatni. És akkor mi marad?" Akkor ez van, de amíg tud addig igen is utazzon és ne egy pasi fogja ebbe vissza.

Egy értemesebb embernek meg van A, B terve is!

Ha azért vagyok pénz mániás, mert elvárok egy szintet hogy ne húzzon vissza a másik (egy kapcsolatban előre kell vinni egymást nem hátra) és még nem is várok el olyan bevételt, mint az enyém vagy diplomát (egy számát azert had várjak

el), akkor legyek az. Nekem ettől nem lesz rosszabb, de neked se jobb.

Egy jogsi is ful alap. Van kocsim és motorom is. Az, hogy a másiknak is van kocsija előny, a motor meg extra de nem elvárás.

"Mert együtt akarnàl venni vele dolgokat. Házat , autót akarmit."

Ez a másik kedvencem. Ha veszek egyedül lakást, kocsit az a baj, mer régen együtt vettek mindent...ha közösen akarnák venni az a baj 😆.

51 Velem is volt olyan, hogy egy pasit a kutya zavarta, mert nem szereti és? Nem lehet egy állatot rátukmálni senkire. Az viszont hülyeség, hogy férfi mellé kutya való...mindenki eldönti maga.

"De úgy a sima hétköznapokban nem költenék rá." Ez a te dolgod. Nekem nem kell ilyen ferfi, akinek pl 15 ezer sok. Én is költök a páromra, felváltva fizetünk pl egy étteremben. A nagyobb programok vannak felezve nagyjából és van, amikor én adom bele többet...amivel nincs bajom, de sóher pasi se kell, pláne hogy én se vagyok az.

Havi 1 2 étterem bőven elég is.

Otthon is fizettek egymásnak vagy együtt.

"Ha egy gazdag családba született , jól kereső nőnek megvan mindene! És tényleg a társat és szerelmet keresi?! Akkor a hapsi még egy hajléktalan otthon lakója is lehetne. Hiszen ha nem akarja a férfi pénzét és nem akar nyerni a kapcsolaton anyagilag ? Akkor nem mindegy lenne neki a másiknak milye van?"

Szerelemből nem élsz meg és ahogy a pasik nagy része se akar senkit full eltartai úgy én se egy pasit. A hajléktalanok 95 százaléka nem is akar változtatni.

Elég hülye példa a 2.

"Ha én a mai korban lennék gyerek annyira könnyűnek éreznem a sulit meg jól éreznem magam.."

Senki nem tiltja, hogy most fenőttként tanulj.

"felnőttként nem fog elmenni 4 évet vagy 6 ot tanulni egy nehezebb szakmáért".

"A diploma annyira elértéktelenedne hogy kb egy szakmunkás agyú is röhögve megcsinálnà."

Akkor csináld meg és ne legyél lusta!

Ez az eső és egyetlen válaszom.

Se te se én nem vagyunk senkik.

Mindenki azt vár el, amit akar. Vagy talál párt vagy lejjebb adja az igényeket vagy egyedül marad.

N 32

dec. 13. 23:47
 157/163 anonim válasza:

Ez nagyon érdekes párbeszéd volt.

Kezdem megérteni miért nem volt soha barátnőm. Nem az anyagi különbségek miatt. Vannak alacsonyabb rendű emberek mint én. És magasabb renduek (chadek) mint a 140-es válaszoló. És ez minden másra is kihat. Ezért vagyok csóró és leszek hamarosan hajléktalan is mert alacsonyabb rendű vagyok.

A 140-es megkap mindent az élettől: pénzt, nőt, hatalmat, mert ő magasabb rendű. Ez ennyi.

Csak akkor miért hazudik az egész világ egyenlőségrol .

43/F

jan. 25. 19:40
 158/163 anonim ***** válasza:

157

Legalább elolvastad a válaszomat?

Hogy lennék chad a 170 centimmel, úgy, hogy nem vagyok jóképű és egy 15 éves autóval járok? 😀

jan. 26. 19:03
 159/163 anonim válasza:

158

Mert nem az anyagiakon múlik ez. Szerintem chad aki: bátor, erős, céltudatos, vakmerő. És a legfontosabb hogy a világ elismeri. Úgy tekintenek rá mint egy félistenre. A nők a lábai előtt hevernek.

Nem úgy mint én aki pár éven belül az utcán fagy meg nincstelenul. Ez az alacsonyabb rendű emberek sorsa ami rám vár. És ez ellen nem lehet tenni semmit. Mert ilyen a világ.

Mindig is ilyen volt, a Római Birodalomtol kezdve napjainkig. Csak ezt tagadják a politikusok.

43/F incel

jan. 26. 19:35
 160/163 anonim ***** válasza:
Egyébként miért nem lehet ellene tenni? Te talán nem tudsz dolgozni? Edzeni járni? Tanulni?
jan. 26. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!