Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak akiknek pitiáner dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akiknek pitiáner dolog miatt nem jön össze a társtalálás?

Figyelt kérdés

Gondolok arra hogy pl teljesen korrekt fickó. De egy valamiben rossz.

- kövér

Vagy

Melós csak

És ezek miatt vagy bármi hasonló hibája miatt örök magány a jussa ?

#magány #rajt #női elvárás #Körülmények áldozatai #Incel sorscsapás
dec. 13. 08:45
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/163 anonim ***** válasza:
67%
Ismétlem, elég lehet, ha a későbbiekben ennél tud többet is keresni. Senki nem szeretne stagnáló férfit.
dec. 13. 12:33
 92/163 anonim ***** válasza:
100%

89

Általaban azoknak a nőknek, akik maguk is 2x annyit keresnek.

Pink education jelenség az oka

Legtöbb nő, pontosan tudja, hogy azzal növelheti az ertékét (azért, hogy minőségi partnert talaljon) ha tanul, képzi magát! Valamint, hogy jól éljen, HA TANUL!!

dec. 13. 12:34
 93/163 anonim ***** válasza:
89%
Én nem értem, hogy ha a nőknek csak diplomás, gazdag pasi kell, hogy a tökömbe van egy csomó gyári operatornak, műszaki eladónak, állami dolgozónak, csatornakotrónak, a sok építőipari munkásnak meg hasonló kaliberű "melósnak" barátnője/felesége?
dec. 13. 12:39
 94/163 A kérdező kommentje:

91

Ezt nem tudni. De nem várható életszínvonal változás ugyan abban a “szakmában”. Azaz csak akkor ha az iskolai végzettsége az illetőnek megváltozik. Aki nem tanul tovább az pl érettségivel 400 ről nem fog 800 at keresni 5 év múlva sem.

Ez könnyen jött diplomák meg a mai fiataloknàl működik. Legalábbis szerintem sokkal kevesebb a ma 30-50 közötti ember aki most kezdene új tanulmányokba a jelenlegi munkája mellé. Biztos van pár 100 az egész országban de ez egy alacsony %a a férfiaknak.

dec. 13. 12:40
 95/163 anonim ***** válasza:
76%

"Én annak tudom be hogy tudok gondolkozni a nők fejével. (Mit miért akarnak vagy sem"

Ezt csak te hiszed. Láthatóan nem tudsz nők fejével gondolkodni, csak bebeszélted magadnak, hogy azt gondolják, amit te most idehanytál.

dec. 13. 12:40
 96/163 anonim ***** válasza:
83%

Egy nő azt várja el, amit nyújtani tud = aranyásó.

Jézusgyerele.

dec. 13. 12:42
 97/163 A kérdező kommentje:

93

Ez tényleg furcsa. Itt a gyakori vélemény szerint melós férfinek .

1, szebb - vékony nője nem lehet

2, csak Cé 20 évvel idősebb idős asszony

3 vagy 35 - 40 éves már lebabázott koverkes nő. Akinek arra kell a melós hogy valahogy segítségért kapjon (pénzben) a gyereke neveléséhez

95

Nekem úgy tűnik hogy zavarja őket ha valaki átlát a szitán. És tudja hogy mindenben a hasznot nézik.

dec. 13. 12:45
 98/163 anonim ***** válasza:
69%

94

Könnyen jött diploma???

Ülj mar be mondjuk az ELTE pénzügy szakára...aztan megmézem, hogy mennyire jön az könnyen...

dec. 13. 12:45
 99/163 anonim ***** válasza:
86%

97

Te is a hasznot nézed, meg az erdeket! Milyen már, hogy nem akarsz dagadt csajt? :( pedig szegény akar téged....

A kettősmerce!...

Az nem oke, ha a nő külsősegekre hajt, de ha a férfi teszi ugyanezt, aaaaz már oké

😅

dec. 13. 12:47
 100/163 A kérdező kommentje:

96

Megnyerem az 5 ös lottót és lesz 4 milliárdom! Majd Gizikétől a csemege bolt eladótól is elvárom ezt az pénzt. Hiszen csak azt várom el ami nekem is van? 🫣

Jézusgyerele

Ha egy gazdag családba született , jól kereső nőnek megvan mindene! És tényleg a társat és szerelmet keresi?! Akkor a hapsi még egy hajléktalan otthon lakója is lehetne. Hiszen ha nem akarja a férfi pénzét és nem akar nyerni a kapcsolaton anyagilag ? Akkor nem mindegy lenne neki a másiknak milye van? 👌

dec. 13. 12:49
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!