Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak akiknek pitiáner dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akiknek pitiáner dolog miatt nem jön össze a társtalálás?

Figyelt kérdés

Gondolok arra hogy pl teljesen korrekt fickó. De egy valamiben rossz.

- kövér

Vagy

Melós csak

És ezek miatt vagy bármi hasonló hibája miatt örök magány a jussa ?

#magány #rajt #női elvárás #Körülmények áldozatai #Incel sorscsapás
dec. 13. 08:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/163 anonim ***** válasza:
100%
Oh oké bocsi, elnéztem a számokat :D
dec. 13. 10:57
 42/163 anonim ***** válasza:
83%

Nő vagyok,átlag 300 ezret keresek,de sok a szabadidőm.Nem szeretek utazni,azt meg főleg nem szeretem,ha valaki a pénzköltési szokásaimba szól bele.Abba belepofázik a fériak nagy rész,hogy mennyiért veszek bugyit.

Aki megkeresi a háromszorosát főleg nem fogja hagyni.A másik,hogy én még randin életemben nem fizettem,nem is fogok.Ami ndm zárja ki,hogy szoktam a férfinak kedveskedni.Nektek minden elvárással bajotok van.Ha azt mondja a nő,hogy kell a kemény farok,amivel nem kell kínlódni az is bajotok.Ha ad magára a nő,az is baj.Ha kimegyek kapálni az is baj.

dec. 13. 10:58
 43/163 anonim ***** válasza:
79%
Hihetetlen, hogy pénzmániás, aki azt a színvonalat várja el, amit maga is hoz. Fiúk, nem lehet, hogy inkább csövesszállón kéne csajoznotok?
dec. 13. 11:00
 44/163 A kérdező kommentje:

35

Nektek mindenki csórónak számít aki nem a diplomás- nyelvvizsgas - vezetős.. stb kiemelkedő bért keresi. Azaz az összes sima melós, fizikai , beosztott akárki csak egy lúzer.

dec. 13. 11:01
 45/163 anonim ***** válasza:
88%

44

De hát ha én jól keresek, diplomám és nyelvvizsgám van, lépegetek előre a ranglétrán, akkor ugyan miért ne várhattam volna el ugyanezt, amikor párt választottam? :D

Egy sportos, aktív életet élő, kockás hasú, jóképű férfinak tán közelező egy túlsúlyos, igénytelen nőt választani? Igen? Fordítva is megy a hisztike a nagy elvárásokról?

dec. 13. 11:03
 46/163 A kérdező kommentje:

42

Mindenki azt veszi sértésnek az elvárásoknàl ami neki épp nem adott.

Mivel a nagy kemény farok az nekem nem hiányzik! Azért arra én nem lennék mérges mint elvárás . 😃

dec. 13. 11:07
 47/163 anonim ***** válasza:
83%
Az átlagbér jelenleg 630 bruttó körül van. Szóval aki hozza az átlagot, az már megfelelhet. Meg nem mindegy, hogy van-e fejlődési lehetőség, és csak most keres keveset, vagy örök életében egy gyártósor mellett szobrozik az aktuális bérminiumért.
dec. 13. 11:07
 48/163 anonim ***** válasza:
81%

43: Mára tényleg az lett az aranyásás, ha nem kívánom a közös élet oroszlánrészét egymagam finanszírozni. :)

Ha kb ugyanannyit várok a pasitól, mint ami nekem van —> lehúzom. A matematikai hátterét máig nem sikerült megfejteni az 50-50%-os költségmegosztás “lehúzós” jellegének, de gondolom előbb-utóbb előállnak valami hülyeséggel.

dec. 13. 11:10
 49/163 anonim ***** válasza:
90%
46-os, ez a kisebbségi érzés az amin dolgozni kell. Rajtam pl. van valamennyi túlsúly, nem extrán sok, de sok férfinak elvárás, hogy vékony legyen a lány. Engem ez egyáltalán nem zavar, keressenek olyat, aki tetszik nekik, engem meg válasszon olyan, akinek így is tetszek, mert Pl. bukik a nagy mellekre, párom ilyen. Miért akarnék olyannal összejönni, aki csak lejjebb adta hozzám? Pajzsmirigy betegség miatt mindig is fog ingadozni a súlyom, bármennyire is odafigyelek, én se akarnék azon stresszelni vajon a páromnak tetszek-e még. Nem értem, te miért akarnál olyan kapcsolatot, ahol tudod hogy a nőnek nem elég a fizetésed és ezért lenéz?
dec. 13. 11:12
 50/163 A kérdező kommentje:

48

Igen lehúznád!

Mert együtt akarnàl venni vele dolgokat. Házat , autót akarmit.

Szingli vagy és akarsz venni egy 20 milliós audit ? Ki kell fizetned egyedül a 20 milliót!

Osszeszedsz egy hasonló jól kereső férfit? Kifizetteted vele a fele autót amivel utána te fogsz kozelekedni? Rögtön sporoltàl 10 misit! Azaz lehuztad.

És azért nem akarsz 400 ezres melóst, mert azzal nem tudsz spórolni rajta.

dec. 13. 11:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!