Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az otthonülő, unalmas lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az otthonülő, unalmas lányok vonzóak lehetnek bárkinek?

Figyelt kérdés

(A kérdésem elméleti - nem én vagyok az, ne írjatok :D)

Tehát az olyan lányok, akik olyan introvertáltak (?) nincsenek barátaik, nem járnak sehová, csak esetleg a természetbe kirándulni, nem isznak alkoholt, nem dohányoznak, a hangos összejöveteleket nem szeretik, és nem, kettesben se szórakoztatóbbak, mert sokan azt gondolják az ilyen csajokról, hogy majd kettesben nyílnak meg valakinek, de nem, lehet, hogy megnyílnak, de akkor se lesznek viccesek, spontának, meg válnak szórakoztatóközponttá. Max azon lehet röhögni, hogy mennyire "furák" meg mennyi mindent nem tudnak. Öltözködésben is a letisztultságot szeretik, napirend legyen betartva, korán kelés, korán fekvés, egészséges, egyszerű kaják, szóval tényleg semmi extra. Szóval az ilyeneket vonzónak tartja bárki is? Mert az én tapasztalatom az, hogy menekülnek tőlük mint a leprásoktól, max porszívónak jó otthonra, meg fazekakat emelgetni.

dec. 12. 18:41
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

37 Mi az a "dumás", és még te mondogatod másra hogy bolond mikor te vagy az 😂

Na gyere ki szépen a starbuxból aztán irány a pszichiátria.

dec. 13. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!