Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthonülős lányokat hol lehet találni?
Ez miért cél, és neked mit jelent?
Az, hogy valaki jól érzi magát otthon, vagy bulikiránynő nagyon széles a skála. Ha te pld. játékfüggő kiskamaszt játszol, akkor keres online játékban női partnert.
Na es az otthonulo lanyokkal hogy fogsz ismerkedni? Maximum ha a szomszedjaba koltozol es gyakran teszel ugy mintha elfogyott volna a kaved es stb.
Azert ne vallalj olyan szakmat. Pl. Valaki ajanlotta a pizza futar szakmat de vagy rendel vagy soha nem rendel tole elonyosebb helyzetben vannak a futarok pl. a postas is csak hebe-hoba visz ajanlott levelet, a szamlat mindig a postaladaba dobja szoval leginkabb a futarok vannak elonyben, de ugye ok sem tul gyakran. Pl. Bolti dolgozokent lehet gyakrabban latna az otthonulot minimum hetente 1x vagy bizonyos helyeken portan dolgozva, vagy ugyek intezesekor, de ne azert valassza ezeket a szakmakat, hanem azert mert szereti.
Legkonnyebb dolga annak van aki a szomszedjaba koltozik es szerencsesen szimpi es sikerul gyorsan osszecimbiznie vele. Na de ez is lutri es szerencse.
Illetve ott az online platform de tobben mar bizalmatlanok nagyon mivel latatlan az egesz. Szoval amugy mindenhol vannak otthonulo lanyok csak a szemed kell kinyitnod.
Munkahelyen. (De azt épkézláb módon kell csinálni, és elsőre észrevenni ha nem jössz be a másiknak, nem nyomulni mint az eszetlen.)
Az otthonülős lányoknak is kell pénzt keresni.
Akik a futárt ajánlgatják, azoktól megkérdezném hogy szerintük hogy történik egy kiszállítás? Talán miközben átadják a kaját fél órát cseveghetnek? Vagy pedig ketyeg az óra, lehet jönnek az uj rendelések, rohanni kell?
Rövid ideig én is csináltam, nem volt semmi plusz időm közben. Egyébként aki nem szereti az egyhelyben ülő munkát, annak nagyon jó.
8-as sehogy csak jeleztem hogy a futarok jutnak a legkozelebb. Ironikus de szerintem egyaltalan nem opcio. Max. ha x csomagatadas utan sikerult kipuhatolnia hogy szimpatikus, akkor gyorsan elkeri a szamat legfeljebb visszautasitja vagy sem. Irtam hogy ezert ne valassza ezt a szakmat, mert ez egy komoly nem er ra munka. Es a munka nem erre valo. Aki ezert valasztja ezt a szakmat az nem tiszteli az embereket mert a becserkeszni valo lanyokon kivul vannak tobb emberek, akik meg varnak a csomagra amit neki kene kiszallitania. Munkahely sem mindig opcio aki ezt írta. Valaki vallalkozo. Szerintem a munka opciot felejtse el mindenki. Az nem opcio. A munka arra valo hogy dolgozz es penzt keress, a?megélhetesed biztosítsd es nem arra hogy a szerelmi életed kiszolgáld vele. Magyarán a munkabol ne csinaljon senki tarskereso alkalmazast mert hatraltatja azt a ceget ahol dolgozik az ugyfeleit annak a cegnek es a presztizset csorbitja. De amugy ilyen helyeken gyorsan le is morzsolodnak az ilyen emberek ha csak ezert valasztotta es random boldog, boldogtalannal beprobalkozik es megy az ertekeles hogy a kisholgy nincs megelegedve a futarral mert kenytelen volt tokon rugni mert ramaszott ez csak egy groteszk pelda ilyenrol nem hiszem hogy irtak volna ertekelest, de ertsd hogy mit akartam ezzel irni. Hogy egyreszt a ceg is megvalogatja kit vesz fel, masreszt meg nagyon nehez munka, ahol idore mennek, es az ugyfelek szama sem keves gyakran valtjak egymast, mert van, aki nem birja ezt a szakmat.
Szoval leginkabb olyan helyeken, ahol tobb ideje van az illetonek es szabad, nem munkaval van elfoglalva. Csak ugye azt probaltam megertetni veluk hogy bar, aki futar x idonte lathatja, az ilyen lanyokat is, de butasag ilyen szakmat valasztani ezert, mert a szakmaja nem love box alkalmazas. Ha elolvasod ujra azon elmelkedtem kik jutnak a legkozelebb, de ez is butasag szerintem mert egyreszt gdpr, ha csak ugy random engedely nelkul ratelefonalgat, masreszt ijeszto is lehet, harmadreszt egy ilyennel az allasat is kockaztatja, negyedreszt a munkaltatoja presztizset csorbitja, ha engedely nelkul proba szerencset jatszik es ratelefonal. Volt itt hasonlo kerdes egy pizzafutartol de o nem ezert lett pizzafutar de csak tippelek, de o meglatogatta a leanyzot engedely nelkul es beprobalkozott munkan kivul az udvarlassal nala el akarta hivni randizni. Bar a lany mosolygott de ez azert necces mert nem tiszteli az adatokat, a munkaltatojat es annak a privat embernek az intim szferajat. Mint egy paparazzi kb. Csak a leanyzo jelezte neki, hogy van baratja, de ez is adatokkal valo visszaeles. A pasi sem orulne ha igy keresnek, sem senki, ergo ez ugyanugy buncselekmeny. Szoval igy nem erdemes ilyen szakmat valasztani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!