Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Otthonülős lányokat hol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthonülős lányokat hol lehet találni?

Figyelt kérdés
Anélkül hogy betörnék az otthonukba.
2022. febr. 24. 21:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Ja amúgy én 4-es 9-es vagyok. Én nem ajánlgattam, ok hogy a világ felfedezte, hogy jé otthonülő típusú lányok is vannak, de ahhoz terveket szövögetni, hogy hogy cserkészi be, lsd. betörni nem akar, még jó hogy, mert azért nem kedves fogattatásban részesülne, hanem rémület vagy trauma, és egy életre el is rendezte magának hogy ne kedvelje az a lány és még börtönbüntit is kapjon. Szóval aki ilyen az kb. a szociopata, pszihopata kategoriába tartozik.

De amugy minek tervezgeted hm?

Aki nem tervezgeti az előbb megismerkedik ilyen nővel, pláne, ha szerencsésen tudatlanul a szomszédjába koltozott.

Irtuk elmelkedve a szomszéd opciót is, de az sem opcio, pl.lépcsőházban köszön neked azt jó van már megy is tovább.

Volt itt egy kérdés, hogy a szomszéd lánnyal miért csak köszönni tudunk egymásnak. Valószínűleg ő pl. ismerkedni akar a szomszéd lánnyal. De ha már valaki odakoltozik akkor legyen vér a pucájában és tudja hogy kell ismerkedni, hogy ne okozzon kellemetlenseget annak a szomszedlanynak, és fogadja el az esetleges ne haragudj, de nem visszautasítast is. Ez is lutri, ha csak ezert koltozik a szomszedba pl. csak ezert ne vegyél hazat, vagy csak ezert ne gyujts albérletre pénzt, mert érhet egy nem válasz is, ha nem vagy szimpi annak a masiknak es aztan ha ezt meg szova is teszed neki, hogy, de csak miattad gyujtottem penzt arra az alberletre nyomdafesteket nem turo modon, akkor szinten megy a feljelentes jogosan zaklatasert pl.

Nem értem ilyenekhez manapsag miért szövögetnek terveket? Hol a spontaneitas, hogy csak szabadon hagyja tortenni a dolgokat, hogy ha szimpi, akkor ugyis osszeismerkednek, vagy lakasvetelnel, alberletnel spontan koltozhet a szomszedba az illeto. Egy srac meselte, hogy a szulei igy ismerkedtek ossze egymas szomszedai voltak, egymas szomszedjaba koltoztek. Szerintem ez is ritka.

Amugy mostansag tobbmindenki van home office-ban, honnan fogod tudni, hogy otthonulos-e, és aki most otthonulos lehet nem is az, csak korlatozottak a lehetosegei jelenleg.

Illetve volt itt meg egy kerdes, hogy a baratnoje otthon dolgozik, es mig nem koltoztek ossze ez nem is zavarta, de utana elkezdte zavarni a pasit, olymertekben, hogy csunyan fikazta is, es aztan neki allt feljebb, hogy egy befejezett nagy projekt utan a lany a baratnojevel unnepelte es nem vele, pedig megbeszeltek hogy egyutt unneplik, es panaszkodott, hogy munkaval kapcsolatban nem mond mar el neki semmit. Vajon miert, jogosan nem vele unnepelt es jogosan nem mond mar neki semmit ezzel kapcsolatban. Azt sem ertem minek van vele ha igy lefikazta azt, amit dolgozik. Szoval szerintem akinek ilyen kerdesek jutnak eszebe az szerintem csak kiskedvencet keres.

De tudd kerdezo, hogy ezek a lanyok ugyanolyan emberek mint barmelyik lany, barmelyik vagany lany, barmelyik extrovertalt lany, es nekik is eppugy kijar a tisztelet es a megbecsules. Mert nekik is vannak erzeseik, onerzetuk es lehetne sorolni. Semmivel sem kevesebbek azoktol akik merik vaganyan megmondani a velemenyuket, ergo ha csak azert keresel ilyen lanyt hogy bologasson a macsosagodhoz akkor hagyd beken, mert nem bologato kelj fel Jancsi, hanem ember, érzésekkel.

2022. febr. 25. 08:25
 12/27 A kérdező kommentje:
#11 Szerintem... kicsit túl komolyan vetted.
2022. febr. 25. 09:07
 13/27 anonim ***** válasza:
57%

11-es én csak a józan észt soroltam és példákat.

Amiért komolyan vettem ez:

"Anélkül hogy betörnék az otthonukba."

Ok hogy szerinted ez vicces, de pont ezért tesz komolytalanná!

Igy ne akarj csajt keresni.

2022. febr. 25. 09:50
 14/27 anonim ***** válasza:

Bocsánat 12-est akartam írni 13-as válaszomban.

Én vagyok 11-es.

2022. febr. 25. 09:50
 15/27 anonim ***** válasza:

Meg amugy ugyanakkor akinek ilyesmi megfordul a fejében, az már elgondolkodtató, még ha negálja is azt a kijelentést.

"Anélkül hogy betörnék az otthonukba."

Ez nem vicces.

2022. febr. 25. 09:52
 16/27 anonim ***** válasza:
Azt akartam írni ezzel, hogy ez inkább ijesztő, mint vicces, az az egymondatos kijelentésed. Mert online tudod messzirol jott ember azt ír amit akar. Magyarán gondolhatnád az ellenkezőjét is lsd. kulfoldi diáklány esete, akihez bemaszott a pasi és megeroszakolta.
2022. febr. 25. 09:54
 17/27 A kérdező kommentje:
Megjött a viccrendőrség.
2022. febr. 25. 10:05
 18/27 anonim ***** válasza:
17-es nem vicceltem, ha ilyeneket írsz mégis mit gondoljunk, mit akarsz az otthonülős lányoktól? Miért opció neked? Otthonülős pasi vagy, aki az energiaszintjéhez keres társat? Vagy szimplán kell valaki aki bólogat neked és otthon ül,hogy ne féltékenykedj.
2022. febr. 25. 10:12
 19/27 anonim ***** válasza:
70%
Bro, ki bántott? Egy poénra felhúzni egy esszényi választ.
2022. febr. 25. 10:28
 20/27 anonim ***** válasza:
53%

Hű, itt valakinek nagyon elborult az agya. Eléggé egyértelmű vicc volt, nekem tetszett.

Amúgy kérdező, tényleg online fórumokon van a legtöbb esélyed. Vagy ha elmész egy buliba, megnézel egy csaj társaságot, sokszor lesz benne olyan, aki totál zavarban van, nem tud mit kezdeni magával, és az egész fejére rá van írva, hogy "mit keresek én itt", na ő lesz az otthonülő, akit a barátnői elrángatták.

Esetleg még olyan helyeken próbálkoznék, amik ugyan közösségiek, de van valami nagyon távoli közül az otthonülős személyiséghez. Pl Cat café (a macskások általában introvertáltabbak), vagy pl van valami Harry Potter étterem/kocsma is (az olvasás otthonülős hobbi). De ez már nagyon távoli asszociáció, csak hátha.

2022. febr. 25. 12:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!