Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az otthonülő, unalmas lányok vonzóak lehetnek bárkinek?
(A kérdésem elméleti - nem én vagyok az, ne írjatok :D)
Tehát az olyan lányok, akik olyan introvertáltak (?) nincsenek barátaik, nem járnak sehová, csak esetleg a természetbe kirándulni, nem isznak alkoholt, nem dohányoznak, a hangos összejöveteleket nem szeretik, és nem, kettesben se szórakoztatóbbak, mert sokan azt gondolják az ilyen csajokról, hogy majd kettesben nyílnak meg valakinek, de nem, lehet, hogy megnyílnak, de akkor se lesznek viccesek, spontának, meg válnak szórakoztatóközponttá. Max azon lehet röhögni, hogy mennyire "furák" meg mennyi mindent nem tudnak. Öltözködésben is a letisztultságot szeretik, napirend legyen betartva, korán kelés, korán fekvés, egészséges, egyszerű kaják, szóval tényleg semmi extra. Szóval az ilyeneket vonzónak tartja bárki is? Mert az én tapasztalatom az, hogy menekülnek tőlük mint a leprásoktól, max porszívónak jó otthonra, meg fazekakat emelgetni.
Csak ezt tartom vonzónak.
Amit nem, az pl a közönséges qrvás öltözetű, műkörmös, Berzsnyev szemöldök -tetoválású, orrig kirúzsozott nők, elviteles kávéval plázákat járva, harsányan ostobaságokat fröcsögve, saját magukat leégetve, hogy milyen hülyeségeket tudnak beszélni...istenem. Hogy lehetne már egy ilyen a gyerekeim anyja?
Amit leírtál, az az álom kategória.
Igen, HA jól néznek ki*. Ez számít.
Én ilyesmi típus vagyok, mint amilyet leírtál (kisebb eltérésekkel), mellé ronda is. Na, így már igen, én vagyok a taszító, irritálóan unalmaaas, élettelen, szörnyű, tényleg kerülnek, mint a leprást. De láthatod itt is, hogy nem minden ilyen lányhoz/nőhöz viszonyulnak így, épp ellenkezőleg, van, akire csak úgy tapadnak.
* ez nem egyenlő azzal, hogy szarrá vannak optikai tuningolva! Gyárilag, genetikailag szépek, főleg az arcuk/fejük.
"Tehát az olyan lányok, akik olyan introvertáltak (?) nincsenek barátaik, nem járnak sehová, csak esetleg a természetbe kirándulni, nem isznak alkoholt, nem dohányoznak, a hangos összejöveteleket nem szeretik"
Eddig oké, bár, ha semmilyen barátsága, emberi kapcsolata nincs, az azért fura.
" és nem, kettesben se szórakoztatóbbak, mert sokan azt gondolják az ilyen csajokról, hogy majd kettesben nyílnak meg valakinek, de nem, lehet, hogy megnyílnak, de akkor se lesznek viccesek, spontának,"
Na, ha ez igaz, akkor az már nálam kompenzálhatatlan mínusz.
Soha nem akarok a magánéletembe olyan embert, akinek nincs humora és nem tud feloldódni.
"Max azon lehet röhögni, hogy mennyire "furák" meg mennyi mindent nem tudnak. "
Na, ez az a pont, ahol már akkor se kellene, ha olyan szép, hogy elképzelni se tudok szebbet.
" napirend legyen betartva, korán kelés, korán fekvés"
Ez már csak a romlott tejszínhab az amúgy se finom tortán.
Letisztul öltözködés, egészséges kaják - ez teljesen oké, de már mindegy. :D
Semmilyen mértékben nem vagyok tahó azért, mert nem szeretnék párkapcsolatot olyan nővel, akinek nincs humora, nem képes feloldódni és spontánul viselkedni még kettesben sem, és max. azon lehet röhögni, hogy mennyire tudatlan.
Attól se vagyok tahó, hogy nekem nem világom egy szigorú napirendű, korán fekvő, korán kelő ember.
Figyi, az ilyen nőkkel nincs baj, ha kedvesek, kiegyensúlyozottak, törődőek. Azért lássuk be, ez így kellemesen hangzik (azt nem hiszem, hogy van olyan, aki semennyire se képes feloldódni négyszemközt, vagy egyáltalán nincs humora, max nem harsány meg sötét az a humor).
A baj inkább az néhány ilyen nővel, hogy rettenetesen bizonytalanok. Egyik ismerősnek van ilyen élettársa, és eléggé agyal azon, hogy véget vet a kapcsolatbak, mert bár a nő nagyon csendes, visszahúzódó, kicsit tutyumutyinak tűnik (legalábbis amikor én találkoztam vele) négyszemközt folyamatosan veszekszik a férfival, be akarja szabályozni, nem tudja értelmesen lekommunikálni, hogy mi a priblémája, és ezzel megmérgezi a kapcsolatot.
Szóval igen, szerethető egy csendes, bájos nő, aki megteremti az intimitást, nyugalmat. Viszont egy belül frusztált, kisebbségi komplexusos, emiatt csendes és visszavonult nő már kevésbé (amíg nem lendül túl ezeken a peiblémáin).
A baj csak az,hogy ezek mind feltételezések,nem pedig tények a Kérdező részéről.
Ugyanis ő utàl valakit,aki ilyen,avagy SZERINTE ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!