Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávú kapcsolatban eltudtok képzelni együtt egy otthonülő típust és egy olyat aki állandóan kirándulni akar?
Ha vki a parjaval se akar menni sehova. Aztan a csaladjaval...
Az ugy sztem off
Én állandóan mennék, emiatt nekem ez kizáró ok lenne. Szerintem egy kapcsolatban elvárható, hogy a párommal IS szeretnék élményeket megélni.
Volt már, akit emiatt utasítottam vissza, mert télen szörnyülködött, hogy kiteszem a lábam ebben a hidegben.. Kompromisszumképes vagyok, de számomra nem kapcsolat az, ahol csak egymásnál döglődünk.
Az arányok számítanak szerintem. Egy sajtkukac, aki reggel 8-tól este 8-ig le se ül, nem lesz boldog egy szemlélődő alkatú párral. Ahogy egy rendszerető sem egy szétszórt emberrel.
Sokan hibának veszik, és a tohonyasággal azonosítják az otthon ülést, pedig nem feltétlenül egyenlő a kettő. Aki viszont reggeltől estig a konzolon lóg, vagy egész nap sorozatokat néz, az már más tészta.
Van, aki sokat megy a hétköznapokban, és inkább úgy alakítja az otthonát, hogy ott tudja kipihenni magát. Én pl olyan helyen lakom, ahol simán lehet nyaralni otthonról is. Több strand van a környéken, közel a Duna-kanyar, szeretek horgászni is, sok jó horgászhely is van a környéken. Nem vagyok tohonya, szabadságom alatt is dolgozom otthon, de nem napi 6-8 órát. Mégse tudnék boldog lenni egy olyan párral, aki csak akkor tud feltöltődni, ha a Balaton mellett kávézhat, vagy a Dalmát tengerparton napozhat, mert az otthoni pihenés snassz neki.
Tapasztalatom szerint nem működik.
Kár erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!