Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok állandóan friendzoneolva?
22 éves srác vagyok, igyekszek normálisan hozzáállni a lányokhoz, végighallgatni a problémájukat, érdemben segíteni nekik + tanácsot adni, de amikor oda kerül a sor, hogy el akarom hívni randizni, mert bejön, akkor állandóan friendzoneolva vagyok, vagy éppen eldobnak mint egy mosogatórongyot.
Ez általános eset, vagy csak én járok így? Minek legyek kedves ezek után a kiszemelt lányokkal, ha állandóan ezt kapom vissza?
igyekszek normálisan hozzáállni a lányokhoz, végighallgatni a problémájukat, érdemben segíteni nekik
Ezért vagy friendzoneolva.
A nok a ferfiban ket dolgot keresnek
1) legyen ferfias, hatarozott, eros
2) legyen tamogato, gyenged, lelkitars
Te a kettest tolod tul kérdező, az egyes pedig hianyzik, az a baratzona. Ha az egyes van tultolva a kettes nélkül az a bunko.
#8-nak lesz igaza...
Elsősorban a külső számít.
Bocs, nagyon nem polkorrekt módon fogok fogalmazni, de ha nem nedvesednek rád, úgyis barátzónában maradsz. Ha igen, akkor akár ők fognak utánad loholni, ennek mértéke függ attól, hogy mennyire vagy jó pasi, illetve, hogy ők mennyire kétségbeesettek, kapcsolatfüggők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!