Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 méter körüli férfiként állandóan a 160 centis nők találnak meg a 180 körüliek helyett. Miért?
Mi lenne, ha esetleg nem a nők "találnának meg" téged, hanem te kezdeményeznél?
Nincs semmiféle olyan törvényszerűség, amit próbálsz belelátni.
Nem lehet, hogy passzív vagy, és hiába a kétméteres magasság, nincs férfias fellépésed, kiállásod?
magas nokent mondom, hogy a magas ferfiak az idealom, tehat olyan 190-195 centi korul. DE onmagaban az keves, hogy magas vagy, az csak egy szuro, amin jo ha atmesz, de csak azert nem
fogok senkit betalalni, mert 2 meter es amugy nem is tetszik vagy nem szimpi. mas lehet a gond veled. vagy egyszeruen csak sokkal tobb 160 centis no el az orszgban, mint 180 centis, tehat nyilvan beloluk nagyobb a valasztek es tobben betalalnak.
192 vagyok.
Te panaszkodsz? Én annak örülnék, ha NŐ találna meg, tök mindegy milyen magas XD
180 cm vagyok és sose találok magas férfit, pedig jobban bejönnek, de legtöbbet a 155-165 cm-es lányok mellett kötnek ki.
20/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!