Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők! Miért kell állandóan hazudni és kamu múltbéli partnerekkel példálozni?
Mindig megy a süket szöveg hogy ez meg az nem számít de amikor kiderül hogy nem olyan rózsás a helyzet akkor megy a vetítés !
Meg a kamu exek akik pont ugyanabba a hibába szenvedtek de jó volt velük nem azért mentetek szét , de többet nem akartok olyat.
Pl a pénz , nem számít nem az alapján ítéltek meg volt még munkanélküli párotokkal is de az én munkám pont nem megfelelő , és ugyan ez minden mással !
#1 azért általánosítok mert 100-ból 99 nő eljátssza ezt,
És nincs semmi gond az elutasítással ha nem kamuznának vagy nem minden a pénz körül forogna .
100bol 99 nő :D :D
BÁRCSAK tényleg eljátszott volna ezt veled ennyi nő.
#3 és vajon mitől vagyok rosszindulatú ? Nem lehet hogy attól hogy állandóan a pofam hazudnak ?
Mit nem értesz ? Szívesen kifejtem .
#4 sajnos eljátszotta . Szerinted mitől vagyok sík ideg ?
Nem egy két alkalomról meg véletlenekről van szó.
20-50 éves korig , 50-120kg-s , recepcióstól a diplomásig
Kérdező mondj már Legyszives egy konkrét példát hogy mit mondtak és mire vonatkozóan
Ez így nem annyira érthető
Nekem alap, hogy legalabb annyit keressen, mint én. Elegem lett abból, ha étterembe akarok menni nekem kell mindíg minden körülmények között fizetni. Ha nyaralni akarok, akkor én fizetem az egészet. Csináltam, mert szerettem, de soha többet. És igen, legyen egzisztenciája. Ha én nőként megteremtettem magamnak a semmiből az alappot, akkor ugyan ezt várom el a pasitól is.
Az exemnek voltak olyan dolgai, amit útáltam. Mégsem ezért szakítottunk. Ha ismerkedés során kiderül, hogy ugyan az van, menekülök, mert tudom mivel jár a hétköznapokban. (X-box, fanatikus sport rajongó). De a legtöbb dolog nem az első 5 alkalommal bukik ki.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!