Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik ilyen "otthonülő" tipusua...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ilyen "otthonülő" tipusuak azoknak tudnátok tanácsot adni társkereséshez? Milyen appok jók szerintetek? És fiúk lányok tanácsát várom egyaránt.

Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
Tinder
2021. aug. 18. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Én Badoon ismerem meg az exem. 200km volt közöttünk. De már nem vagyunk együtt. Szerintem csak mázlink volt, a társkeresőket nem ajánlom.
2021. aug. 18. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Ugyanazt, mint másnak:

- Friss kép legyen kint, ami nem pózerkedésből áll/és ne vmi luxuscikkel viríts, jaa és ne homályos, elmosódott kép legyen (hobbis képek jók, mert adnak egy kis körvonalat)

- Ha nagyon akarod, akkor pár sort írj a biodban, de NE regényt, és NE emojikkal, mind a kettő szerintem taszító

- pl. jó egy két alap dolgot kiemelni (magasság pl.)

- NE legyenek óriási elvárásaid, NE éld bele semmibe magadat, mert annál nagyobbat koppanhatsz

- Ha lesz matched, és már folyik a beszélgetés jó irányba, ne habozz! Mihamarabb hívd el!

Nálam sokan ott bhaszták el, hogy húzták az időt, hogy még ismerkedjünk csak chaten, de ha rákérdeztem vmire, akkor az volt a válasz, hogy ez hosszú story, majd élőben elmesélem. Amikor visszaírtam Nekik, hogy már nem aktuális a dolog, akkor meg fel voltak háborodva. Szval legyél annyira határozott, hogy ha már ismerkedni akarsz, akkor élőben is merd folytatni.

A párom határozottan otthonülős típus, de nem telt el 2-3 nap a match után, és már elhívott találkozni. Nekem pl. ez nagyon tetszett. Bár az első időpont nem volt jó, nem kezdett el hisztizni, és bizalmatlankodni/féltékenykedni h „biztos mással találkozok”. Meg tudtunk szépen egyezni egy másik időpontban, és jól is sikerült, mert akkor több időnk is volt :)

Párom profilja: kb. 5 kép, mind aktuális, + egy fészes kép, ami alapján be is lehetett azonosítani. Amit kiírt magáról: suli + magasság + be volt jelölve az érdeklődési köre. Nagyon plain, de hatékony.

Az én profilom: 3 kép magamról, a többi mind meme. Nem volt bio, csak hobbi bejelölve.

Appok amit használtam: OkCupid, Tinder, és az utóbbin több szerencsém volt, az előző appon az emberek többsége leírja a fél életét, oda a felfedezés iránti kíváncsiság.

Nekem 3 év kellett appon, hogy társra találjak (bár idő közben volt élőben ismerkedésből rövid „kapcsolatom”). Találkozóm is kb. 5 volt „csak”.

Pedig, elvileg nőként qva könnyű kapcsolatot találni... 🤫

2021. aug. 18. 15:28
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 nagyon köszönöm, az ilyen történetek tartják bennem a reményt (ha másnak is sikerült akkor nekem is sikerülhet). Végre aki nem csak lebeszél a netes ismerkedésről hanem bíztat.
2021. aug. 18. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, app se kell. Simán az utcán, boltban,sportolás közben is leszolitanak.
2021. aug. 18. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
63%

Oszinten? Egyiket sem. Idopazarlas.

Azert csak van erdeklodesed valami irant, vagy ilyen esemeny

2021. aug. 18. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!