Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ilyen "otthonülő" tipusuak azoknak tudnátok tanácsot adni társkereséshez? Milyen appok jók szerintetek? És fiúk lányok tanácsát várom egyaránt.
Ugyanazt, mint másnak:
- Friss kép legyen kint, ami nem pózerkedésből áll/és ne vmi luxuscikkel viríts, jaa és ne homályos, elmosódott kép legyen (hobbis képek jók, mert adnak egy kis körvonalat)
- Ha nagyon akarod, akkor pár sort írj a biodban, de NE regényt, és NE emojikkal, mind a kettő szerintem taszító
- pl. jó egy két alap dolgot kiemelni (magasság pl.)
- NE legyenek óriási elvárásaid, NE éld bele semmibe magadat, mert annál nagyobbat koppanhatsz
- Ha lesz matched, és már folyik a beszélgetés jó irányba, ne habozz! Mihamarabb hívd el!
Nálam sokan ott bhaszták el, hogy húzták az időt, hogy még ismerkedjünk csak chaten, de ha rákérdeztem vmire, akkor az volt a válasz, hogy ez hosszú story, majd élőben elmesélem. Amikor visszaírtam Nekik, hogy már nem aktuális a dolog, akkor meg fel voltak háborodva. Szval legyél annyira határozott, hogy ha már ismerkedni akarsz, akkor élőben is merd folytatni.
A párom határozottan otthonülős típus, de nem telt el 2-3 nap a match után, és már elhívott találkozni. Nekem pl. ez nagyon tetszett. Bár az első időpont nem volt jó, nem kezdett el hisztizni, és bizalmatlankodni/féltékenykedni h „biztos mással találkozok”. Meg tudtunk szépen egyezni egy másik időpontban, és jól is sikerült, mert akkor több időnk is volt :)
Párom profilja: kb. 5 kép, mind aktuális, + egy fészes kép, ami alapján be is lehetett azonosítani. Amit kiírt magáról: suli + magasság + be volt jelölve az érdeklődési köre. Nagyon plain, de hatékony.
Az én profilom: 3 kép magamról, a többi mind meme. Nem volt bio, csak hobbi bejelölve.
Appok amit használtam: OkCupid, Tinder, és az utóbbin több szerencsém volt, az előző appon az emberek többsége leírja a fél életét, oda a felfedezés iránti kíváncsiság.
Nekem 3 év kellett appon, hogy társra találjak (bár idő közben volt élőben ismerkedésből rövid „kapcsolatom”). Találkozóm is kb. 5 volt „csak”.
Pedig, elvileg nőként qva könnyű kapcsolatot találni... 🤫
Oszinten? Egyiket sem. Idopazarlas.
Azert csak van erdeklodesed valami irant, vagy ilyen esemeny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!