Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet ilyen otthonűlős férfina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ilyen otthonűlős férfinak aranyos szép barátnője?

Figyelt kérdés
Gyűlölök kimozdulni..éttermet is utálom, mikor mentünk nyaralni az exemmel előtte egy hónappal már gyomorgörcsöm volt. Covid karantén nekem a mennyország volt...
2022. máj. 12. 10:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, de azért az igényeid legyenek reálisak.

Jó dolog néha közös élményeket szerezni, kimozdulni. Én is totál introvertált vagyok és a kis kuckóm mindennél többet ér, de a közös programok, nyaralások, jó evések étterembe számomra fontosak.

2022. máj. 12. 10:31
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehet szép barátnőd.

A szép nők nem arról hiresek, hogy otthon ülnek, hanem arról, hogy élvezik az életet.

Ha neked már a nyaralástól is gyomorgörcsöd van, akkor szerintem válassz egy hozzád hasonló, otthonülős átlagos kinézetű lányt.

2022. máj. 12. 10:52
 3/12 A kérdező kommentje:

"A szép nők nem arról hiresek, hogy otthon ülnek, hanem arról, hogy élvezik az életet."

A személyiség, pl. otthonülősèg külső függvénye lenne?....

2022. máj. 12. 10:56
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Attól függ neked mit jelent a szép. A tipikus instás lányok általában járkálnak erre arra, mert meg vannak hívva.

Ha neked a relatív szépség is számít, és átlagos nővel is beéred, simán találsz barátnőt.

Csak mondjuk az ilyen átlagos nőket is észre kéne venni:

[link]

2022. máj. 12. 10:58
 5/12 A kérdező kommentje:
4. Ez az nagyon ronda kategória...
2022. máj. 12. 11:01
 6/12 anonim ***** válasza:
69%
Akkor sose lesz barátnőd :D
2022. máj. 12. 11:03
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Azért megnéznélek téged, kérdező. Szerintem se szép a lány, de a "nagyon ronda" erős túlzás.
2022. máj. 12. 11:03
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

Hát, pedig ez egy tök áltagos lány, ilyenek járkálnak az utcán, csak persze ezt te nem tudhatod... :D

A lánnyal semmi gond, a haja és szemüveg formája nem illik hozzá, de te is segíthetsz egy nőnek jobban kinézni.

Én is non-stop megkérdem a párom véleményét ruháról, sminkről, hajszínről, hajfazonról.

2022. máj. 12. 11:05
 9/12 anonim ***** válasza:
14%
Bocsi, de ez a nő szegénykém nagyon csúnya (mielőtt leinceleznétek: házas vagyok).
2022. máj. 12. 11:24
 10/12 anonim ***** válasza:
83%

Vegyél egy kaktuszt , azt nem kell vinni sehova

A képen látható nő bőre , és haja rendben van , nekem pl ő nem a zsànerem

2022. máj. 12. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!