Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi azt mondta rám, hogy cuki/aranyos kategóriában vagyok. Ferfiak,nálatok ez mit jelent? Nem vagyok vonzó,mint nő? Mit kellene tennem,hogy végre ne csak cuki legyek? 😔
Figyelt kérdés
2021. dec. 26. 11:10
1/15 anonim válasza:
Legfőképp értelmes pasikkal ismerkedni. Egyébként így kép és ismeretség nélkül nem lehet mit mondani.
Képpel meg csak a külsődről tudnánk nyilatkozni.
2/15 anonim válasza:
Hát ezt embere válogatja, de én mindig pozitív értelemben szoktam használni ezt a két szót, és nem külön kategóriaként hivatkozok rá.
3/15 Noren1989 válasza:
Nálam leginkább egy kislányos bájra használt kifejezés.
Fun fact: bejönnek a kislányos bájú nők.
Kérdező: ne láss bele hülyeségeket egy egyszerű kifejezésbe.
Ha vonzónak talál a frici, ki fogja fejezni.
4/15 anonim válasza:
írj nekem.
25F
13.524.264 Ft a számlámon.
Saját lakás: Pipa
Autó: BMW E60
Egyedül élek.
5/15 anonim válasza:
Te, 4-es, ha esetleg összejön, elviheted az e61-emet ingyé is akár.
6/15 anonim válasza:
Hátha kell majd neked a kombi a családhoz. :)
7/15 anonim válasza:
4#
Ez a mai világban már harmatgyenge.
8/15 anonim válasza:
Én az "aranyos" kifejezést mindig bóknak használom. Lehetsz aranyos és nőies egyszerre, a kettő nem zárja ki egymást.
10/15 anonim válasza:
Ide is jöhetsz, van vízipipa. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!