Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha azt mondom eg férfinak pl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondom eg férfinak pl ha kinyitja az ajtót nekem, hogy köszi de aranyos vagy az gáz?

Figyelt kérdés
Mert megoszlanka a vélemények az aranyos jelző kapcsán. Én pl csak olyannak mondom aki bejön.
2021. dec. 28. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
miert lenne gaz???! 🤦🏻‍♀️
2021. dec. 28. 17:40
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

Bőven elég a köszönöm.

Volt olyan esetem amikor ugyanigy kinyitottam az ajtót neki és számonkért h mit képzelek magamról, ő erös független nő ne degradáljam ilyennel, képes magának is kinyitni. 👀🤦🏻‍♂️

2021. dec. 28. 17:50
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Nekem hány nő mondja ezt.. Meg úgy megölelne néha és hasonlók.

Most akkor mindnek bejövök?

Amúgy nem gáz és legalább bókkal reagálsz, mindegy milyennel.

Nekünk pasiknak fontos a visszajelzés, ha éreztetik szükség van ránk, meg jól esik nektek a gesztus.

27/F

2021. dec. 28. 17:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én csak bólintok. Nem szeretem, ha tartja akár nő, akár férfi az ajtót. Mármint ha közvetlen előttem megy, és nem hagyja, hogy pofán verjen, az teljesen oké, de mikor hónaljak alatt kell átlimbóznom, vagy rohannom kell, mert messziről tartja, azt nem szeretem.
2021. dec. 28. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Bőven elég egy köszönöm.
2021. dec. 28. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Számomra pl. jólesik ha megköszönik. Nem elvárás, számomra alap gesztus ez. Ne idegeskedj ezen. Ha akarod megköszönöd :)
2021. dec. 28. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Aranyos egy kiskutya vagy egy kiscica meg aki előzékeny és mondjuk a kollégád, de nem tetszik. Aki tetszik neked azt normálisan dicsérd már!
2021. dec. 28. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Meg kérdés, hogy nekem, egy nőnek mit mondanál, ha tartanám neked az ajtót. (Csak mert szoktam nemtől függetlenül.)
2021. dec. 28. 19:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Akarsz tőle valamit? Ha igen, csak akkor használd, ha nem, akkor ezt hanyagold.
2021. dec. 28. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!