Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőre aranyos, bájos lányok jönnek be - belsőre viszont a vakmerőbbek, határozottabbak, életképesek. Együtt miért olyan ritka ez a párosítás?
Mindig az egyikbe, vagy a másikba futok bele, pl:
-Bájos, őszinte mosoly, szerény megjelenés, mintha egy mesekönyvből húzták volna ki (nem cigizik, nem iszik, nincs se pirszing, se tetoválás, nem bulizós fajta), eddig tökéletes :) Aztán beszélgetünk, és önbizalomhiányos, fél, ha szeretnék elmenni valahova, akkor "Hát, én nem, inkább sétáljunk a városban, vagy nézzünk tv-t..."
-Másik típus, akivel el lehet menni "szórakozni" (egyáltalán nem ivós bulira gondolok, csak spontán el lehet menni Debrecenbe várostnézni, vidámpark, csúszdapark, offroad, bármi), határozott, életképesebb, benne van a szórakozásban... eddig szintén tökéletes :) Viszont festett, vasalt haj, műszemöldök, karon tetoválás, cigizik, züllött barátok, stb. szóval az összkép eléggé kiábrándító.
Miért olyan ritka a bájos, de talpraesett lány? Ismertek ilyent a környezetetekben? Vagy van valamiféle sztereotípia, hogy a farkas egyen húst, a bárány meg füvet?
Férfiaktól kérdezem, ha választanod kellene, melyiket választanád?
31/F
Én ugyan ilyen lány vagyok, mint akit leírtál (bár a mesekönyvből való kihúzás kérdéses, nyilván :D Ízlések és pofonok, na), de szerintem azért ilyen ritka ez a párosítás, mert az emberek, főleg fiatal korban, de azért úgy általában az életük folyamán, szeretik ha kívülről is tükröződik a személyiségük. Pontosítok: az, hogy hogy nézel ki, nagyon sokban függ a személyiségedtől. Pl aki vagány, kalandvágyó, az nem fog visszariadni mondjuk egy rikító rózsaszín hajkoronától, ahogy arra is tesz magasról, hogy mások mit gondolnak mondjuk egy tetkóról. Egy szerény, visszafogott ember, aki alapvetően kerüli a konfliktusokat, igyekszik a megjelenésével is inkább kerülni a feltűnést, mert ami feltűnő, nyilvánvaló, látványos, az mindig kétélű dolog. Személy szerint tudom, hogy akik engem is ismernek közelebbről, vagy nagyon kedvelnek, vagy nagyon nem, nincs átmenet. Aki biztonsági játékos, az inkább a középmezőnyre lő, nem érzi jól magát a végletekben.
Röviden és tömören szerintem ennyi :)
(Én azért vagyok ilyen kis szende megjelenésű, mert elég szigorúan fogtak kamasz éveimben a szüleim, aztán mire lett volna lehetőségem "vadulni", addigra már olyan nevetségesnek érezném a hupilila hajat meg a tetkót meg a piercinget az orromba -oké, erre pl pont sose vágytam-, miközben már itt egy férj és egy gyerek az oldalamon közel 30 évesen. Szóval marad, hogy egy normál árnyalatú, sötétvörös színre festem a hajam és... Ennyi. Néha kisminkelem a szemem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!