Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag srác-gazdag lány jó párosítás?
Figyelt kérdés
Ismerkedek most egy sráccal, aki ugyanolyan helyzetben van, mint én, tehát hogy nagyon jó körülmények között él, és jó érzés, hogy végre valaki nem irigykedik rám, de nem volt még gazdag pasim, szerintetek mire számítsak?
Eddig nagyon kedves, értelmes, egyáltalán nem tűnik sznobnak.
2016. máj. 25. 12:55
1/7 anonim válasza:
gondolom igen, az általában jó, ha hasonló az anyagi helyzete a két félnek
meg attól hogy tehetősebb, még lehet normális
2/7 anonim válasza:
Általában ez szokott lenni. A gyerekük viszont a legnagyobb bunkó lehet a világon, ha olyan típusú "gazdagok" a szülei (bodzaszedő/maffioso apa - nagypapivállalatábanfőrészvényes anyuka)
3/7 A kérdező kommentje:
Dehogy olyanok. :D Normális munkájuk van. :D
2016. máj. 25. 13:10
4/7 anonim válasza:
Ha elkényeztetik akkor még lehet tapló a gyerek.
5/7 A kérdező kommentje:
Én is eléggé el voltam/vagyok kényeztetve, és engem tartanak a legkedvesebb lánynak az ismerőseim. És ez részben azért van, mert a szüleim sem tahók, soha nem is voltak azok.
2016. máj. 25. 13:14
6/7 anonim válasza:
Jobb esetben nem az anyagi helyzeten múlik, hogy mi a jó párosítás. Abból a szempontból jó ez, hogy a pénz/társadalmi helyzet/ háttér miatt nem lesz köztetek nézeteltérés, ha ilyen téren egy szinten vagytok. Mint hogy írod is, nem kell attól félned ,hogy irigykedik. Ismerek néhány gazdagabb srácot, így ránézésre kb. annyiban különböznek másoktól, hogy lazábbak , nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak, ez abból eredhet , hogy kevesebb problémával kell szembenézniük, nem kell nap mint nap húzniuk az igát, azt csinálnak amit akarnak. Az itthoni állapotok miatt azonban inkább meghúzzák magukat. Elég nagy a szegénység, sokan utálják a módosabbakat, emiatt gyakran az ilyen gazdag fiatalok inkább begubóznak a saját kis világukba, nehezen nyílnak meg, és kevés embert engednek a privát szférájukba, nehéz őket megismerni. Látszólag talán boldogan élnek, de valójában lehet hogy teljesen magányosak.
7/7 anonim válasza:
Teljesen jó, hiszen egy különbségforrás megszüntetve alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!