Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gazdagok a szüleim, van pénzünk, akkor szerintetek is érdemes gazdag srácokkal ismerkednem?
Soha nem érdekelt, hogy kinek mennyi pénze van, és nem szoktam érdekből barátkozni, de a múltkorában megismertem egy srácot, akiről kiderült, hogy gazdagok ők is, és a vicc az, hogy ő az első olyan ember, aki előtt nem szégyellem az élményeimet, meg úgy kompletten az életemet, mert ő is átélte ugyanazokat, csomó helyen volt már ő is nyaralni és hasonlók.
Az exemnek nagyon kevés pénze volt, és éppen olyan irigy is volt, folyton csak le akart húzni... Nem szeretem az ilyesmit.
Komolyan sznobnak kéne kicsit lennem ebben a kérdésben?
20/N
Szia
Ez egy marhaság. A normális viselkedés / személyiség nem az anyagi háttér függvénye. Én teljesen átlagos életet élek és nem zavarna ha a barátnőm gazdag lenne. Örülnék az élményeinek, de biztos hogy nem húznám le. Hogy miért? Mert az életemért én vagyok felelős és megdolgozom a cuccaimért. 23 év alatt egy üdítőnél többet soha nem fogadtam el egy kapcsolatban. Szeretek megdogozni azért amim van.
Ez szerintem ne legyen mervado, h a sracnak mennyi penze van. A csorok kozott is vannak normalisak, akit nem a penz erdekel, es vannak lehuzosok. Attol, h belefutottal egy lehuzos csoro sracba, nem jelenti azt, h az osszes ilyen. Szerintem a csorosag lehet motivalo is, m a szegenyebb fiuk pl jobban megbecsulik, amilyuk van es kuzdenek a celjaikert, ami dicseretes. Ez abszolut neveltetes kerdese. Nekem pl a gazdag sracokkal van rossz tapasztalaotm, m szerintem kegyetlen szarragoak es csak a penz korul forog az agyuk es keptelenek nagyvonaluak lenni. Emellett meg pofatlan a stilusuk is, m ugy erzik, mindent megtehetnek, m van penzuk.
Szoval ne ez alapjan itelj.
Nem kell sznobnak lenni, lehet egy szegényebb fiú is jó fej.
De az is igaz amit írsz, akinek hasonló az életútja, azzal jól el lehet beszélgetni, és a személyiségünk is hasonlíthat, ami vonzó szerintem.
Ez butaság, sok párt ismerek ahol az egyik fél a gazdagabb jóval és nőben is van ahol az ő családja...
Persze tény, hogy azért egyszerűbb ha a környezete azonos és az érdeklődési körük is, de ez pénz független is kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!