Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha gazdagok a szüleim, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha gazdagok a szüleim, van pénzünk, akkor szerintetek is érdemes gazdag srácokkal ismerkednem?

Figyelt kérdés

Soha nem érdekelt, hogy kinek mennyi pénze van, és nem szoktam érdekből barátkozni, de a múltkorában megismertem egy srácot, akiről kiderült, hogy gazdagok ők is, és a vicc az, hogy ő az első olyan ember, aki előtt nem szégyellem az élményeimet, meg úgy kompletten az életemet, mert ő is átélte ugyanazokat, csomó helyen volt már ő is nyaralni és hasonlók.

Az exemnek nagyon kevés pénze volt, és éppen olyan irigy is volt, folyton csak le akart húzni... Nem szeretem az ilyesmit.

Komolyan sznobnak kéne kicsit lennem ebben a kérdésben?

20/N

2016. ápr. 14. 11:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
Igen. A lényeg, hogy sok pénze legyen. Ha személyiségre egy hulladék akkor semmi gond.
2016. ápr. 14. 11:27
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Szia

Ez egy marhaság. A normális viselkedés / személyiség nem az anyagi háttér függvénye. Én teljesen átlagos életet élek és nem zavarna ha a barátnőm gazdag lenne. Örülnék az élményeinek, de biztos hogy nem húznám le. Hogy miért? Mert az életemért én vagyok felelős és megdolgozom a cuccaimért. 23 év alatt egy üdítőnél többet soha nem fogadtam el egy kapcsolatban. Szeretek megdogozni azért amim van.

2016. ápr. 14. 11:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Érdemes. Szegény a szegénnyel, gazdag a gazdaggal. Ennek így kéne rendjén lennie.
2016. ápr. 14. 11:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h ezen mulna a boldogsagod, mindket retegben van jo.
2016. ápr. 14. 12:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi minőség nem a pénztől függ, de azért inkább ne válassz teljesen csórót. Mert lehet, hogy csak le akarna húzni. Suba a subához...
2016. ápr. 14. 12:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez szerintem ne legyen mervado, h a sracnak mennyi penze van. A csorok kozott is vannak normalisak, akit nem a penz erdekel, es vannak lehuzosok. Attol, h belefutottal egy lehuzos csoro sracba, nem jelenti azt, h az osszes ilyen. Szerintem a csorosag lehet motivalo is, m a szegenyebb fiuk pl jobban megbecsulik, amilyuk van es kuzdenek a celjaikert, ami dicseretes. Ez abszolut neveltetes kerdese. Nekem pl a gazdag sracokkal van rossz tapasztalaotm, m szerintem kegyetlen szarragoak es csak a penz korul forog az agyuk es keptelenek nagyvonaluak lenni. Emellett meg pofatlan a stilusuk is, m ugy erzik, mindent megtehetnek, m van penzuk.

Szoval ne ez alapjan itelj.

2016. ápr. 14. 13:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell sznobnak lenni, lehet egy szegényebb fiú is jó fej.

De az is igaz amit írsz, akinek hasonló az életútja, azzal jól el lehet beszélgetni, és a személyiségünk is hasonlíthat, ami vonzó szerintem.

2016. ápr. 14. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen. És vigyázz, hogy nehogy esetleg olyannal gyere össze, aki pl. a tehetségéből, saját munkájából lett gazdag, de nem olyan körülmények között nőtt fel! Az ilyen ember játszhatja a gazdagot, de annak születni kell, ezért mindenképp olyat keress, aki ezüstkanállal a szájában született, mert így nekünk, proliknak és saját erőből felemelkedett embereknek nem kell majd félnünk, hogy esetleg találkozunk veled, és majd jól lenézel minket, mert minket nem vittek Mallorcára nyaralni a szüleink, és nem vettek nekünk házat, hanem magunknak szedtük össze rá a pénzt.
2016. ápr. 14. 13:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Beteg egy nő lehetsz. Csak szólok hogy kb. minden 30. magyar tud elmenni pl. hosszúhétvégézni országon belül, nem pedig "csomó helyre" járni nyaralni!
2016. ápr. 14. 13:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez butaság, sok párt ismerek ahol az egyik fél a gazdagabb jóval és nőben is van ahol az ő családja...

Persze tény, hogy azért egyszerűbb ha a környezete azonos és az érdeklődési körük is, de ez pénz független is kicsit...

2016. ápr. 14. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!