Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha gazdagok a szüleim, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha gazdagok a szüleim, van pénzünk, akkor szerintetek is érdemes gazdag srácokkal ismerkednem?

Figyelt kérdés

Soha nem érdekelt, hogy kinek mennyi pénze van, és nem szoktam érdekből barátkozni, de a múltkorában megismertem egy srácot, akiről kiderült, hogy gazdagok ők is, és a vicc az, hogy ő az első olyan ember, aki előtt nem szégyellem az élményeimet, meg úgy kompletten az életemet, mert ő is átélte ugyanazokat, csomó helyen volt már ő is nyaralni és hasonlók.

Az exemnek nagyon kevés pénze volt, és éppen olyan irigy is volt, folyton csak le akart húzni... Nem szeretem az ilyesmit.

Komolyan sznobnak kéne kicsit lennem ebben a kérdésben?

20/N

2016. ápr. 14. 11:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem zavar ha felvalalja ha nem én szegényebb srác vagyok melózok havonta egyszer kétszer ha egy éttermet megtudok engedni magamnak akkor mar orulok :D szóval nem tudnak veled puccos helyekre járni nem tudnának elvinni minden héten máshová és ez engem zavarna természetesen őrülnék az elmenyeidnek de de nem tudnám ezt megadni és egy idő után hiányozna neked! Felvalalhatnad előttem h gazdag vagy orulnek neki legalább jó életed volt még stb de én ezt nem tudnám megadni. Az még hogy elmennék veled valahova és te fizetnél az nalam kizáró ok! Nem tudnám elviselni :/ de jó lenne egy gazdag csaj legalább nem csak rám akaszkodna :D
2016. ápr. 14. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!