Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy gazdag nővel. Érdemes ezt tovább folytatni?
Pár hónapja ismertem meg, igazi nagyvilági nő.
Több lakása is van környező országok nagyvárosaiban, ahol szépségszalonokat, és ruhaüzleteket működtet.
Először fel sem fogtam, hogy milyen élete lehet, pedig mesélte, de nem hittem el.
Egészen mostanáig, amíg el nem kísértem egy bejárós útjára, ahol pár üzletét körbejárta, és megnézte minden rendben van-e.
Eddig egy átlagos hétköznapi életem volt, átlagos melóval, néha megélhetési gondokkal, de most változott az életem.
Azt kérte, éljek vele, mondjak fel, kísérjem el mindenhová.
Ő majd finanszírozza a megélhetésemet, de ezért elvár pár dolgot(pl teljesítmény, mindenütt).
Ő kicsit idősebb nő, én fiatalabb férfi vagyok.
Kaptam tőle egy kocsit már, azt mondta azt használjam, igaz az ő nevén van, de én használom mindig.
Már az albérletből is kellett költöznöm hozzá, de azt mondta járjam a világot vele, és megmutat egy csomó dolgot, amit eddig nem tudtam megnézni.
Érdemes ekkora társadalmi különbséggel fenntartani a kapcsolatot?
Ő még szeretné szorosabbra is fűzni az egészet, igazából én itt gondolkodtam el azon, hogy kell-e ez nekem?
Ha nem kamu, a kérdés, akkor mivel te se írtad egy szóval se le, hogy szeretnéd, és a nő is enyhén szólva selyemfiúnak néz téged, tehát szerintem felőle se főleg szeretetről van szó, így ha ez fontos neked akkor ne csináld. Ha nem fontos neked, valóban sok ilyen nő viselkedne majd hasonlóan veled, h leakarna uralni téged, ergo ezek alapján, ha jól esik akkor csináld.
Én nő létemre számomra nincs az a gazdag pasas aki miatt ne lenne számomra fontos sőt legfontosabb, hogy szeretet/szerelem legyen. Dehát nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!