Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Összejöttem egy gazdag nővel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy gazdag nővel. Érdemes ezt tovább folytatni?

Figyelt kérdés

Pár hónapja ismertem meg, igazi nagyvilági nő.

Több lakása is van környező országok nagyvárosaiban, ahol szépségszalonokat, és ruhaüzleteket működtet.

Először fel sem fogtam, hogy milyen élete lehet, pedig mesélte, de nem hittem el.

Egészen mostanáig, amíg el nem kísértem egy bejárós útjára, ahol pár üzletét körbejárta, és megnézte minden rendben van-e.

Eddig egy átlagos hétköznapi életem volt, átlagos melóval, néha megélhetési gondokkal, de most változott az életem.

Azt kérte, éljek vele, mondjak fel, kísérjem el mindenhová.

Ő majd finanszírozza a megélhetésemet, de ezért elvár pár dolgot(pl teljesítmény, mindenütt).

Ő kicsit idősebb nő, én fiatalabb férfi vagyok.

Kaptam tőle egy kocsit már, azt mondta azt használjam, igaz az ő nevén van, de én használom mindig.

Már az albérletből is kellett költöznöm hozzá, de azt mondta járjam a világot vele, és megmutat egy csomó dolgot, amit eddig nem tudtam megnézni.

Érdemes ekkora társadalmi különbséggel fenntartani a kapcsolatot?

Ő még szeretné szorosabbra is fűzni az egészet, igazából én itt gondolkodtam el azon, hogy kell-e ez nekem?

2014. nov. 8. 21:43
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
80%
Allj le a drogokrol nem tesz az jot neked.
2014. nov. 8. 21:47
 2/38 A kérdező kommentje:
Teljesen józan életmódot élek.
2014. nov. 8. 21:49
 3/38 anonim ***** válasza:
68%
Ha hülye lennék vele folytatni.Kérdezõ gondold meg jól, hogy megérie-e neked.Idõvel ha szeretnéd elhagyni,lehet zsarolni fog,pokollá fogja tenni az életed!
2014. nov. 8. 21:50
 4/38 anonim ***** válasza:
43%
Én nem haboznék, világot látni nagyon jó lehet!
2014. nov. 8. 21:51
 5/38 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem kapcsolat, megvett kilóra. Selyemfiú lettél. Már ha igaz egy szó is az egészből.
2014. nov. 8. 21:51
 6/38 anonim ***** válasza:
73%
Nők százezrei csinálják ezt.Szóval ha jól esik, hogy pénzért eladod a tested, egészségedre!
2014. nov. 8. 21:52
 7/38 anonim ***** válasza:
71%
Nézd, ha van gyomrod hozzá hogy dzsigoló legyél, akkor hajrá! Van sok előnye is, de ne csak költsd a pénzt, tegyélel belőle rosszabb napokra is. Ha nincs hozzá gusztusod, hogy öreg gazdag nőket elégíts ki, akkor kérdés sincs, marad a robot, a meló.
2014. nov. 8. 21:58
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Még egyszer ilyen esélyed nem lesz.
2014. nov. 8. 22:00
 9/38 anonim ***** válasza:
62%

Ha nem kamu, a kérdés, akkor mivel te se írtad egy szóval se le, hogy szeretnéd, és a nő is enyhén szólva selyemfiúnak néz téged, tehát szerintem felőle se főleg szeretetről van szó, így ha ez fontos neked akkor ne csináld. Ha nem fontos neked, valóban sok ilyen nő viselkedne majd hasonlóan veled, h leakarna uralni téged, ergo ezek alapján, ha jól esik akkor csináld.

Én nő létemre számomra nincs az a gazdag pasas aki miatt ne lenne számomra fontos sőt legfontosabb, hogy szeretet/szerelem legyen. Dehát nem vagyunk egyformák.

2014. nov. 8. 22:02
 10/38 anonim ***** válasza:
39%
Szereted őt?
2014. nov. 8. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!