Az normális, hogy a gazdag testvért segítik a szülők rengeteg pénzel, a csórót meg semmivel?
nem rossz a kapcsolatunk, gyermekkorunkban mindig egyenlően bántak velünk.
felnőtten úgy alakult egyiküknek összejött (jó munka, szerető férj, család, rengeteg pénz, saját óriási ház)a másikuknak nem(gyerekkel egyedül, férj elhagyta, jelenleg gyed-en segélyen él máról holnapra, tele tartozással)
a gazdag családba született gyerekek, több húszezerért kapnak játékokat, ajándékokat a szülőktől, a csóró kisbabája még semmit(6 hós)(csak a testvére adott kölcsön ruhákat, sokmindent)
én soha életemben nem oltam anyagias(talán ezért tartok ott ahol..)tesom viszont a házat is kivette volna a szülei alól(megkérte őket, adják el a házat, mert neki kell 10 milla..mindenki kiakadt)mégis őt segítik és nem is elhanyagolható összegben, az éhezőt meg nem.
NEM FONTOS elolvasni, csak akit érdekel, ezt is én írtam ki
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
3-as mert tesóm anyagias
írtam, hoyg a házat is kia akarta venni a szülők alól!
tesó nagyon magas vezető beosztásban van, párja mérnök,egyebeket nem írok, mert nagyon felvázolnám akkor őket
és azért ég és föld köztük és a csóró között a megélhetési különbség
Te szépen kéred, ő erőszakos.
Te gondolsz arra, hogy esetleg nemet mondanak, ő simán besértődik, ha ezt kapná, és a szülők "tartanak tőle"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!