Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális, hogy a gazdag...

Az normális, hogy a gazdag testvért segítik a szülők rengeteg pénzel, a csórót meg semmivel?

Figyelt kérdés

nem rossz a kapcsolatunk, gyermekkorunkban mindig egyenlően bántak velünk.

felnőtten úgy alakult egyiküknek összejött (jó munka, szerető férj, család, rengeteg pénz, saját óriási ház)a másikuknak nem(gyerekkel egyedül, férj elhagyta, jelenleg gyed-en segélyen él máról holnapra, tele tartozással)

a gazdag családba született gyerekek, több húszezerért kapnak játékokat, ajándékokat a szülőktől, a csóró kisbabája még semmit(6 hós)(csak a testvére adott kölcsön ruhákat, sokmindent)

én soha életemben nem oltam anyagias(talán ezért tartok ott ahol..)tesom viszont a házat is kivette volna a szülei alól(megkérte őket, adják el a házat, mert neki kell 10 milla..mindenki kiakadt)mégis őt segítik és nem is elhanyagolható összegben, az éhezőt meg nem.

2014. nov. 8. 10:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Örökbeadni? Olyan fiatal vagy? Ha nő a pici el fogod tudni tartani magatokat? Mit dolgoztál eddig?
2014. nov. 8. 14:17
 22/32 A kérdező kommentje:

pont jól is számoltam mert kb félmillám volt, pont elég volt tgyás mellett fél évig.

de nem tök mindegy, amikór nem is erről van szó?

én minden lehetőséget megragadok. most azon vacillálok hogy menjek ki 2 hetekre dolgozni, mert azzal megvan a havi 150 minimum,de senkire nem hagynám a babát két hétre!

2014. nov. 8. 14:20
 23/32 A kérdező kommentje:

a baba pici

eddig vezető beosztásban voltam itthon, utána kint dolgoztam, szépen gyűjtögettem lakásra csak belépett szerelem az életembe és most itt tartok.

ja igaz ez is "a szerelem öl, butít, nyomorba dönt"

érdekes a segítség nem oda megy ahol hiányzik.

2014. nov. 8. 14:22
 24/32 A kérdező kommentje:

"szülők egymilliószor elmondták milyen a párod ne állj össze vele te megtetted gyereket is szültél "

van valaki akinek a szülei választják a párját és a szülei szavaira szül, vagy nem?

olyan értelmesek járnak ide, hogy agyam eldobom

2014. nov. 8. 14:27
 25/32 anonim ***** válasza:
77%
Igen van aki meghallgatja a szüleit és nem csak a pénzt eltartást várja el felnőtt fejjel is. Tudom ez neked hihetetlen de van igen, aki szüleire is hallgat.
2014. nov. 8. 15:40
 26/32 anonim ***** válasza:

''más aki a párja mellett ücsörög, vagy nincs is gyereke, ne okoskodjon itt nekem''--nem te döntöd el, ki szólhat hozzá a kérdéshez.

''olyan értelmesek járnak ide, hogy agyam eldobom''--ha olyanok, akik nem a semmire szültek, akkor már értelmesebbek mint te.

Komolyan minden nap itt fogod sajnáltatni magad? Ha annyira csóró meg éhező vagy, akkor honnan van neted? Inkább keress vmi otthonról végezhető munkát, a siránkozás helyett.

2014. nov. 8. 17:25
 27/32 anonim ***** válasza:
Ha volt gyűjtött pénzed hova ment el? Talán kicsalta a párod? Akkor mégse lehetsz olyan nagyon okos.De ezzel màr nincs mit tenni. Nézz valami otthoni munkát, avont vagy oriflamet árulni katalógusból pl . Vagy keményíts be a szüleidnél: ha nem segítenek most míg talpra állsz akkor ápolja a tesód őket ha odajutnak. Még ha örökséget se kapsz. Szerintem így se mert tesód elintézi magának az ősöket meg bedugja egy szoc.otthonba ha már nem tudnak mit adni neki. Kérdezd meg szüleid ezt akarják? Akkor majd egyék meg ők is amit főztek. Te meg lehetsz még gazdag saját jogon is és boldog is, és nevethetsz te utoljára.
2014. nov. 8. 21:26
 28/32 A kérdező kommentje:

"Ha volt gyűjtött pénzed hova ment el? "

a babára.

amúgy szeretem imádom a családom, örülök hogy ők boldogok és relatíve minden rendben.

velünk is majdcsak megoldódik egyszer.

köszönet a válaszokért

2014. nov. 9. 00:17
 29/32 anonim ***** válasza:

Olyan vezető beosztásba dolgoztál miért nem max gyed-et kapod, apa miért nem fizet gyerektartást?

Inkább a saját házad táján söprögess.

2014. nov. 9. 10:48
 30/32 A kérdező kommentje:

mert csak az utolsó havi jövedelmemből számoltak

apja nem fizet és az állam rajta hajtaná be, ha megelőlegezné nekem és az baj.

"a saját házam tájéka" rendben van.

itt a szülőkről volt szó.

tök mindegy, ha gazdag is lennék, ugyanez lenne a felállás.

absz nem ez volt a lényeg.

2014. nov. 10. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!