Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Összejöttem egy gazdag nővel....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy gazdag nővel. Érdemes ezt tovább folytatni?

Figyelt kérdés

Pár hónapja ismertem meg, igazi nagyvilági nő.

Több lakása is van környező országok nagyvárosaiban, ahol szépségszalonokat, és ruhaüzleteket működtet.

Először fel sem fogtam, hogy milyen élete lehet, pedig mesélte, de nem hittem el.

Egészen mostanáig, amíg el nem kísértem egy bejárós útjára, ahol pár üzletét körbejárta, és megnézte minden rendben van-e.

Eddig egy átlagos hétköznapi életem volt, átlagos melóval, néha megélhetési gondokkal, de most változott az életem.

Azt kérte, éljek vele, mondjak fel, kísérjem el mindenhová.

Ő majd finanszírozza a megélhetésemet, de ezért elvár pár dolgot(pl teljesítmény, mindenütt).

Ő kicsit idősebb nő, én fiatalabb férfi vagyok.

Kaptam tőle egy kocsit már, azt mondta azt használjam, igaz az ő nevén van, de én használom mindig.

Már az albérletből is kellett költöznöm hozzá, de azt mondta járjam a világot vele, és megmutat egy csomó dolgot, amit eddig nem tudtam megnézni.

Érdemes ekkora társadalmi különbséggel fenntartani a kapcsolatot?

Ő még szeretné szorosabbra is fűzni az egészet, igazából én itt gondolkodtam el azon, hogy kell-e ez nekem?

2014. nov. 8. 21:43
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%

Tudod mit kérdező: korábban már 3szor is írtam neked, én voltam aki bemásolta neked az értelmezéseket.

Ha kicsit is komolynak tartod magad, ha kicsit is kedveled a nőt, és embernek tartod magad, akkor az értelmezések alapján nem szépíted a dolgokat kedved szerint és nem engeded a nőnek meg, hogy állami törvényt szegjen meg, ugyanakkor, hogy téged is nézzelek nem engeded magadnak se meg, hogy ebben bűnrészes lehess.

2014. nov. 9. 10:08
 32/38 anonim ***** válasza:
59%
Mivel nem válaszol, igy arra gondoltam,hogy csak kamu és egy álmodozás!
2014. nov. 9. 10:20
 33/38 A kérdező kommentje:

Nem tudom ki az, aki elvárja, hogy itt minden komment után reagáljak valamit!

Kiírtam a kérdést, mert tőlem független emberek véleményére is kíváncsi voltam.

Az hogy menet közben némelyik válaszírónak felmerül esetleg más kérdése is, megpróbálom megválaszolni, de nem tudok mindenre én sem írni.

Látom jött nagyon sok válasz, némelyik egész jó, építő jellegű, azoknak köszönöm!

Volt pár ember, aki gondolom odaírja minden kérdésnél az okoskodásait, "intelmeit", nos azoknak is köszönöm, hogy megerőltették magukat, és begépelték a szöveget, de kár volt!

2014. nov. 9. 11:48
 34/38 anonim ***** válasza:
És rád nézve melyek voltak az építő jellegű válaszok?
2014. nov. 9. 12:21
 35/38 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, érintett vagyok, csak a másik oldal!

Nem tudom megérteni, hogy miért gondolja mindenki mindjárt azt, hogy kilóra megveszünk embereket. Én nem veszek meg kilóra senkit, csak megosztom az életem, a sikereim, a pénzem egy olyan emberrel, akit úgy érzem, hogy szeretek. Nyilván vannak olyan nők is, akik megvásárolják a partnereiket, de én, ha összejövök valakivel, akkor nem megvásárolom, hanem kényeztetem a magam módján. Általában viszont érdekes, hogy az exem is nem akarta ezt, nehéz volt neki elejében, de utána megszokta és megtanulta élvezni is az általam nyújtott lehetőségeket, de ugyanakkor nem ez miatt volt velem. Soha senki nem tudja elsőre, hogy milyen anyagi helyzetben vagyok, így mindig tudok normális párt találni. Az, hogy most nem jött össze eddig igazán komoly kapcsolat, az sok mindenen múlott. Főleg azon, hogy keveset tudtunk együtt lenni. :/ Szerintem próbáld meg ezzel a nővel a kapcsolatot. Mit veszíthetsz?

2014. nov. 9. 14:42
 36/38 anonim válasza:
100%
Megfontolásra itt az én sztorim: szerelemből házasodtunk, nem vagyok gazdag de a nagyátlag felett keresek, férjem átlagosan. Előállt egy olyan helyzet hogy támogatnia kell anyagilag a szüleit. Következmény: hiába dolgozik, én tartom el őt mert az ő keresete oda megy. Volt olyan hónap is hogy munkahelyváltás miatt egy hónapig nem is keresett, akkor a szüleinek is én fizettem. Nem azért meg dzsigoló. Sőt. Hanem szerelemből-szeretetből tettem-teszem ezt érte. És a tanulság? Az hogy az érzelmek számítanak, azok döntik el hogy mi a helyzet.
2014. nov. 13. 20:41
 37/38 anonim ***** válasza:
Két szempontot érdemes átgondolnod : 1.A hölgynek te kitartott selyemfiúja leszel, ami a férfiasság ismertetője, te max kinézetben vagy magabiztosság mutatásával mutathatod meg neki, s a körülötted élő jövőbeni embereknek. 2.Ha az elsőn túl tudod tenni magad, kész lennél kompromisszum kész lenni, én belevágnék. Sok irigy ember van, sokaknak hasonló lehetőség sosem adatik meg. Az anyagi biztonság nagyon fontos és jó dolog, sokat nyerhet vele, s ha érzelmileg tudsz hozzá kötődni, a helyedben nem gomdolkodnék. Tragédia nem történhet, meghalni nem fogsz ha 4-5év múlva szét mentek. De te már ekkor is annyit nyertél, hogy láttál világot, sok lehetőség nyílik ki előtted, nem pont a hölgy tehetőssége végett.Jelenleg sok ember azt sem teheti meg hogy szerencsét próbál külföldön :) 25l
2014. nov. 14. 08:24
 38/38 anonim ***** válasza:
végül, hogy döntöttél?
2015. febr. 27. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!