Nem gazdag a családja. Mi lesz, ha nem fogadják el?
Van egy barátom, viszont sem Ő, sem pedig a családja nem tehetős, vagy befolyásos. Átlagosan inkább.
Az én családom pedig teljesen más, mint az övé. Épp ezért félek, hogy mi lesz akkor, ha bemutatom a szüleimnek, Ők pedig nem fogadják el.
Tudnátok valamilyen hasznos tanácsot adni?
Hogy mutassam be?
Mi lesz, ha ellenzik, nem fogadják el?
Nagyon fontos nekem és nem akarom elveszíteni.
Dollár mintás ingbe..
Előbb utóbb minden kiderül, szóval jobb az elején tisztázni. Ha téged nem zavar akkor ne foglalkozz senkivel :)
Mi lenne. Ha nem fogadják el, akkor hisztizel kicsit, és dobod a pasit. Vagy elintézik neked, hogy ő dobjon téged.
Intézd úgy, hogy elfogadják.
Az a baj, hogy nálunk nem annyira szokás őszintén beszélgetni...
Inkább szerepet játszik az egész család, mintha kirakatban élnénk. Velem kapcsolatban is úgy vannak, hogy bármit megtehetek, amíg nem kerülök olyan helyzetbe, amivel komoly bajba kerülnék/rájuk hoznék szégyent.
Sosem szakítanék vele azért, mert a családom nem fogadja el.
Nem vagyunk újgazdagok, generációk óta "ilyenek" szerintem.
Manipulatívok, rosszindulatúak, "az arcodba mosolyognak, de közben akár a legnagyobb ellenségeiddel is összeállnak" típusok. Bármennyire is rossz ezt leírni, sajnos így van.
Már sikerült kitapasztalnom, én is egy szerepet játszom előttük az időm nagy részében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!