Miért kell megjegyzéseket tenni arra, hogy a barátom családja gazdag? Jogos, hogy ez bánt?
A barátom szülei, nagyszülei elég tehetősek (az elődjeik is azok voltak), de ez engem nem érdekel, nem emiatt vagyok vele.
Viszont egyre jobban zavar, hogy a családom olyan megjegyzéseket tesz, hogy "na, nekem sem lesz több gondom az életben..." és hasonlókat mondanak. Ez rosszul esik, mert olyan, mintha a pénz miatt lennék vele.
Ráadásul a saját családom viselkedik így, ami még rosszabb.
Mikor szóvá teszem, akkor jön a duma, hogy ők csak viccelnek, ne vegyem már ennyire komolyan. De igenis komolyan veszem, mert ez nekem nem vicces.
Nekem is rosszul eset. Ha úgy vesszük, ezzel leqvázott a saját családom, hiszen aki pénzért van együtt a másikkal az bizony az.
Sajnos évek teltek el, mire elhagyták ezt a "poént". Én egy idő után már nem beszéltem velük erről, elengedtem a fülem mellett.
Feleségül kért a barátod? Ha nem akkor egyenlőre semmi közöd az anyagi javaikhoz.
Ezt tudatosíts bennük is.
Kérdés, hogy az ő családja mit szól a kapcsolatotokhoz? Amíg nem vesz feleségül, addig minden OK! De ha el akar venni, akkor az ő családja nem biztos, hogy jónak tartja.
A családodnak több a tapasztalata, mint neked.
Jaj de cuki, még azt írja, hogy őt nem érdekli, hogy gazdad...mintha ez valami rossz tuléajdonsága lenne, amit el kell viselnie.:D
Még ha azt írná, hogy nem érdekli, hogy szegény.
A proli igenis maradjon a prolinál, különben olyan nevetség és megjegyzések tárgya lesz, mint Vajnáné Timike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!